2777
2789

ساعت 23:32

تنها توی خونه تاریکت نشستی و سرت توی گوشیه..

که صدای کوبیدن کسی به در رو میشنوی

در حالی که منتظر اومدن کسی نیستی..

و حتی میدونی که هیچکدوم از همسایه ها هم امشب خونه نیستن..

قراره چیکار کنی؟

قراره مثل یه آدم شجاع بری و در و باز کنی؟ 

So Cool

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۵ طبقه س دراز کشیدم نشستم لامپ هم روشنه پس چون توی شرایطش نیستم نمیتونم بگم😑

یکم قوه تخیلتون رو ببرین بالا..😭😂 

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

امشب رو یه جوری سر میکنم در رو هم باز نمیکنم فرداش حتما برای در وپنجره ها محافظ نسب میکنم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خیر تحت هیچ شرایطی در رو باز نمیکنم و قبلشم همه جا رو قفل کردم ولی خیلی میترسم من اون لحظه زبونم بند ...

اگه این روند ادامه پیدا کنه چی؟ بازم کنجکاو نمیشی ببینی کی بوده؟

گام یک : اسپیکر را روشن مینماییمگام دو :چماق را بر میداریمگام سه :سوره بقره را پلی مینماییم

و در رو باز میکنی؟💀

امشب رو یه جوری سر میکنم در رو هم باز نمیکنم فرداش حتما برای در وپنجره ها محافظ نسب میکنم

اینکه چجوری سر کنی امشب رو خودش یه مسئله بزرگیه..

همین الان ما سه طبقه ایم و شش واحد

شش واحد دیگم اون طرف میشه ۱۲ تا 

ی بار واقعا شد به خدا جدی جدی ی دزد قد بلند از تو اینه در حالی که منتظر بابام بودیم ساعا ۱۲ شب تو در نیمه باز دید مادرم

اسم بابام صدا کرد و منم رفتم تنه ی صندلی شکسته برداشتم تا بدوام دیدم پیچید از پیچ میله رفت

لبیک یا مهدی🌱