2777
2789
عنوان

تو توی یک آپارتمان سه طبقه زندگی میکنی💀

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 126 پست
حالا سوال!اینکه پشت اون در به آدم غریبه باشه ترسناک تره یا یه جن و پری و این چیزا؟

آدم غریبه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
گام یک : اسپیکر را روشن مینماییمگام دو :چماق را بر میداریمگام سه :سوره بقره را پلی مینماییم

مگه جن در میزنه؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که باشم در رو قفل میکنم میزارم کلید روی در بمونه یه مبل سه نفره یا کمد هم میبرم پشت در

اگه ببینی طرف داره تلاش میکنه که در رو باز کنه چی؟

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

همین الان ما سه طبقه ایم و شش واحدشش واحد دیگم اون طرف میشه ۱۲ تا ی بار واقعا شد به خدا جدی جدی ی دز ...

ی دزد قدبلند😂😭 زاویه فکم داشت؟ 😂😭

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

اول گوشیو برمیدارم میگم دو تا پیتزا مخصوص با تمومی مخلفات بیارین مهمون ویژه دارم کم نذارین بعدم میرم درو باز میکنم میگم بفرما عزیزم شاممون تو راهه چه غیر منتظره اومدی سوپرایزم کردی بعد نگا میکنم به پاهاش مطمئن که شدم خودشه سنجاق قفلی رو لباسمو در میارم و در یک حرکت فرو میکنم تو گوشت تنش😎بعدشم میگم خب عزیزم لندکروزو کی برام میاری 😂😂😂🤣🤣🤣

از چشمیه در نگا میکنم ببینم کیه ولی اگر واقعی باشه حتی جرئت نمیکنم نزدیک در برم در این حد

واقعا از چشمی نگاه میکنی یا شوخی میکنی😂😭 من باشم درجا پاهام سست میشه/: 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

یه چاقو تیز برمیدارم در اگه چشمی داشته باشه ی نگا میندازم کسی نبود باز نمیکنم کسی بود باز میکنم و چا ...

اینکه کسی نبود باشه..میتونه به این معنی باشه یه موجود ماورایی بوده💀

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

اگه ببینی طرف داره تلاش میکنه که در رو باز کنه چی؟

زنگ میزنم پلیس در واقع باید از اول زنگ میزدم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اول گوشیو برمیدارم میگم دو تا پیتزا مخصوص با تمومی مخلفات بیارین مهمون ویژه دارم کم نذارین بعدم میرم ...

وای لنتی😂😂

الان تو همین موقعیتم😂😭 و چرا باید این تاپیک رو ببینیمبه هیچ عنوان درو باز نمیکنم الان هم همه در ها ...

شاید موجود ماورایی باشه💀