2777
2789

من یه بچه کوچک شیرخوار ۱۸ ماه دادم و یه بچه دبستانی

الان موقع خواب چراغ رو خاموش میکنم بخوابن..یه قصه صوتی هم میزارم...حالا بزرگه گیر میده که باید خودت قصه بگی..اون کوچکه هم که داره شیر میخوره..منم کلافه بلاخره الان وقت خواب..دیگه حال و حوصله قصه خوندن از روی کتاب و گوشی ندارم..بچم با کلی ناراحتی خوابید ..و میگفت نمی‌خوانم قصه گوشی بشنوم...واقعا نمیکشم..همسرم هم که از همه عصبی تر و خسته تر میره اونور تو اتاق میخوابه..واقعا چند فرزندی سخته

بعد هم موقع کلاس آنلاین کوچکه نمیزاره هیچ کمکی کنم به بچه بزرگم ..اگر هم برم تو اتاق پیشش میاد تمام وسایل اونو میخواد و پاره مکنه...خیلی به آنلاین کلاسا 

شما چکار میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم درک میکنم سخته البته من یکی دارم ولی حالتو درک میکنم به هرحال، اختلافشون چند ساله؟ به نظرم یه جوری برنامه ریزی کن که اون کوچیکه که خوابه اون درساشو بخونه، یا بالاخره یه شب براش قصه بگو یادش میره یا بهونه بیار

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
میدونه یوقتایی حوصله خودتم نداری..واقعا هندل کردن همه چیز سخته

می‌دونم چی میگی عزیزم اما چاره چیه باید باهاش راه بیای بعد یادش می‌ره، اگه شوهرتم کمک میکرد خیلی خوب میشد چرا کمک نمیکنه

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

قشنگ درکت میکنم..کار شما سخت تر از منه..چون فاصله سنیشون زیاده

بچه های من دوسال اختلاف دارن و زمانی که با بزرگه کار میکنم کوچیکه میشینه نگاه میکنه..فقط باید صبوری کنی دومی بزرگتر بشه..

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
می‌دونم چی میگی عزیزم اما چاره چیه باید باهاش راه بیای بعد یادش می‌ره، اگه شوهرتم کمک میکرد خیلی خوب ...

میگه خستم ..انقدر  غر میزنه سر بچه..کمک نکنه بهتره ..فقط توقع داره همیشه خونه مرتب باشه و همه چیز طبق میلش بگذره..الانم رفتم باهاش حرف بزنم..دیدم خوابه ..حالا فردا بهش میگم از فردا شب وظیفه قصه و خوابوندن بزرگه با تو..واقعا کمک نمیکنه ..فقط کوچکه رو بغل میکنه تا من با بزرگ درس کار کنم همین