2777
2789

به خاطر مشکل شب ادراری پسرم باهم سرم سه تایی رفتیم پیش تراپیست اولش فقط به پسرم گفت بره داخل ولی وقتی اومد بیرون مارو دید به من گفت میشه شما تنها تشریف بیارین بعد شروع کرد چرت و پرت گفتن و سوال های جنسی پرسیدن و من مدام از خودم می‌پرسیدم این چه ربطی به شب اداری پسرم داره😐😐😐😐من نشستم و بدون جواب دادن اومدم بیرون ولی وقتی رسیدم خونه پیام داده بود که باید بازم ببینمتون وقتی به همسرم گفتم رفت جلو مطب ابرو شو برد ولی پشمام ریخته واقعا....... 

یا خدا 

مشکلی ندارین بپرسم چه نوع سوالاتی رو میگفت

من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رف جلو مطب ابروشو برد؟ کار همسرتون اشتباهه مگ چاله میدونه؟ 

خو عزیزم شاید این سوالارو میکنه ک ببینه احیانا بچه این چیزارو با همسرتون ندیده ک اینجور شب ادراری گرفته 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.