2777
2789
عنوان

روز پدر چی میخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 24 پست

حیف پول بابای من سید نیست اما عید غدیر میشه توقع داره بهش تبریک بگی روز پدر تبریک بگی. عید نوروز بهش تبریک بگی خداشاهده پدری رو فقط درهمین دیده وبس دیگه توبه کردم نفرینش نکنم وگرنه نفرینش میکردم ظالمترین وبی منطق ترین ادم روی دنیاست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف پول بابای من سید نیست اما عید غدیر میشه توقع داره بهش تبریک بگی روز پدر تبریک بگی. عید نوروز بهش ...

باور کن یکبار رفتیم خونه یکی از فامیلامون برگشت یه ۵۰ تومنی داد بهم گف توام جای دخترم همونجا چشمام پر شد گفتم اصلن ۵۰ تومنی هیچ بخاطر پولش نمیگم همون ۱۰ تومنی دراره بگه دختر اینم عیدیت

باور کن یکبار رفتیم خونه یکی از فامیلامون برگشت یه ۵۰ تومنی داد بهم گف توام جای دخترم همونجا چشمام پ ...

یعنی بهش پس ندادی بگی نمیخوام؟

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یعنی بهش پس ندادی بگی نمیخوام؟

متوجه نشدی فک کنم عید رفته بودیم خونه یکی از فامیلامون اون طرف بهم ۵۰ تومن عیدی داد اینجا رسمه نمیدونم سمت شما چطوره 

من ۵۰ تومن رو قبول نمیکردم برگشت گف توام مثل دخترم بعد چشام پر شد گفتم چرا بابای خودم یه ۱۰ تومنی عیدی نمیده ولی این ک غریبه اینجوری میگه

متوجه نشدی فک کنم عید رفته بودیم خونه یکی از فامیلامون اون طرف بهم ۵۰ تومن عیدی داد اینجا رسمه نمیدو ...

آهان فکر کردم بابات اینو گفته و پولو داده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

باور کن یکبار رفتیم خونه یکی از فامیلامون برگشت یه ۵۰ تومنی داد بهم گف توام جای دخترم همونجا چشمام پ ...

بخدا روز دخترمیشه تبریک نمیگه هرسال به بزرگ وکوچیک عروس و دوماد یه پنج هزارتومنی عیدی میده آبرومون رو میبره جلوی شوعرامون