2777
2789

یکی از بدترین ویزیتایی بود که شدم بعد از چهارساعت معطلی رفتم داخل اصلا نزاشتن من توضیح بدم راجب مشکلم گفتم درد دارم اصلاااا توجه نکرد اخر یه ژلوفن نوشت و خدافظ خواهش میکنم اشتباه منو نکنید واقعا پولمو ریختم تو جوب خدا ازش نگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی دکترا ک اصلا زورشون میاد بگن ادم چشه بعضیا هم انقد گند اخلاقن سریع داد و هوار میکنن مخصوصا دکتر ...

بخدا یه خانمه قبل من تو اتاق بود داشت سوال میکرد یهو پرید بهش که چرا هزاربار میپرسی سوالتو خیلی بد بود واقعا متاسف شدم از رفتارش

بخدا یه خانمه قبل من تو اتاق بود داشت سوال میکرد یهو پرید بهش که چرا هزاربار میپرسی سوالتو خیلی بد ب ...

ادم وقتی مریضه نگرانه ، منم برام پیش اومده سوال پرسیدم عصبانی شد وحشی میشن بعضیاشون 

ادم وقتی مریضه نگرانه ، منم برام پیش اومده سوال پرسیدم عصبانی شد وحشی میشن بعضیاشون

همین پوربرفه ای؟دقیقا منم خیلی نگرانم اصلا اهمیت نداد خیلی کار نادرستیه باور کن پولی که درمیارن حلال نیست 

آقایی هم خیلی معروفه

سر بارداری اولم که رفتم پیشش نذاشت اصن حرف بزنم

حتی نذاشت نزدیک میز برم😑

منم فوری عوضش کردم.

بی‌مسئولیتن بعضی دکترا‌

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

آقایی هم خیلی معروفهسر بارداری اولم که رفتم پیشش نذاشت اصن حرف بزنمحتی نذاشت نزدیک میز برم😑منم فوری ...

شیرازه؟

من خیلی ناراحت شدم رسما پولمو ریختم تو جوب😭لابد درد دارم که اومدم پیشت کافر 

شیرازه؟من خیلی ناراحت شدم رسما پولمو ریختم تو جوب😭لابد درد دارم که اومدم پیشت کافر

چرا تحقیق نکردی قبلش.

ازکجا اومده بودی؟

حیف۳۰۰پول ویزیت

باورم نمیشه ژلوفن نوشته برات😐

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]