2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه میاین راجب یلدا راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باسلوق هندوانه

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
دستورشو میگی عزیزم 

• بیسکوئیت بتی بور 2 بسته
  • آرد نول(همه کاره) 1/2 پیمانه
  • نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری
  • خامه 100 میلی لیتر
  • کره 30 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شکر 1 و 1/2 پیمانه
  • وانیل 1/4 قاشق مربا خوری
  • شیر 4 پیمانه
  • گردو و موز میزان لازم

برای شروع تخم مرغ را درون یک کاسه میشکنیم و بعد شکر رو کم کم بهش اضافه می کنیم.با دور تند همزن مواد رو با هم میزنیم تا یک مخلوط به رنگ روشن دربیاد و کشدار و حجیم بشه. بعد آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط می کنیم و با یک پیمانه شیر سرد مخلوط می کنیم.حالا بقیه شیر رو به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و بعد با هم مخلوط می کنیم.سپس مخلوط رو داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم. کمی که گرم شد مخلوط آرد و نشاسته ذرت و شیر رو بهش اضافه می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم. هم زدن رو مرتب ادامه بدین و خیلی از گاز دور نشین چون مخلوطمون به سرعت ته میگیره.سپس وانیل رو اضافه می کنیم. وانیل رو به صورت اسانس مایع هم میتونین اضافه کنین. حتی از هر اسانس مورد علاقتون هم میتونین استفاده کنین و کاملاََ سلیقه ای هست.بعد از این مرحله کم کم کرم شروع به قوام گرفتن میکنه و غلیظ و غلیظ تر میشه.بعد از اینگه حالت کرمی مانند به خودش گرفت خامه رو بهش اضافه می کنیم.خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط بشن. هم زدن رو از ته انجام بدین تا از تهنشین شدن مواد جلوگیری کنیم. حالا نوبت اضافه کردن کره است.به هم زدن ادامه میدیم تا مواد به خوبی مخلوط بشن. تو این مرحله باید کرم ما به اندازه کافی غلیظ شده باشه. هم زدن رو تاجایی ادامه میدیم تا غلظت کرم به اندازه ماست چکیده برسه. تو این مرحله زیر شعله رو خاموش می کنیم و اجازه می دیم از حرارت بیفته. بعد از اینکه کرم کمی خنک شد، ظرف سرو دسر رو انتخاب می کنیم که دارای عمقی به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر باشه و بیسکویت رو یک لایه کف ظرف میچینیم.سپس از کرم به اندازه ای روی بیسکوئیت را بپوشونه بر می دارم و روی بیسکوئیت ها رو کاملا می پوشونیم.برای لایه بعدی من از موز و گردو استفاده کردم ولی شما با هر مغز و یا حتی تکه های شکلات یا شکلات چیپسی می تونین استفاده کنین.

لبوهای قالب زده رو خلال دندون بزن و کنار هم بچین 😍

ما لبو رو بعد از آب پز شدن  تو شیره انگور کمی می جوشونیم فوق العاده خوشمزه میشه 😋

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐

و مجدداً روی لایه آخر رو بیسکوئیت می چنیم و ترتیب لایه ها رو ادامه میدیم تا ظرف پر بشه. لایه آخر رو با بیسکویت می پوشونیم و بعد باقی کرم رو داخل قیف می ریزیم و روی بیسکویت ها رو پایپ میکنیم. من این کار رو خیلی ساده انجام میدم به نحوری که سر قیف رو با قیچی می برم و بهد به صورت اشک از کرم پایپ میکنم. در انتها روی دسر پودر کاکائو الک میکنیم و همه کرم رو پوشش میدیم.سپس ظرف رو داخل یخچال قرار میدیم و یک شب تا صبح بهش فرصت می دیم تا دسر کاملاً جا بیفته. سپس از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم.

عزیزم دیر پان اسپانیایی که دوستامون پیشنهاد دادن خیلی خوشمزه و پر طرفدار هست ،  میتونی لایه آخر رو به شکل هندونه تزیین کنی ، من دو ساله همین کار رو میکنم (ایده مخصوص خودم هست 😏)

البته میتونی شکلات تخته ای رنده کنی روش که ساده ترین روش تزیین هست ، من مثل کیک روش طرح و نوشته می ندازم 😍

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐