2777
2789
عنوان

سوال برای خواستگارممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 38 پست

سکوت کن اگه دیدی خیلی پیش رفت بگو بیا تکلیفمو مشخص کن

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
دقیقا چهار روز بهش زنگ و پیام زدم ازش معذرت خاهی تو پیام نوشتم اما محل نذاشتمنم الان دو سه روزه رفتم ...

عزیزم تو‌مرحله خواستگاری هستی درست نیس از الان بیفتی دنبالش ودرسته اشتباه کردی و پنهون کاری کردی ولی دلیل نمیشه انقدر خودت رو پیشش ضعیف نشون بدی اول کاری ، چن بار پیام و معذرت خواهی داشتی ، چرا باید انقدر کینه ای باشه و جوابت رو نده؟ به نظرم دیگه اصلا پیگیرش نشو نه پیام نه رفتن محل کارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم خوبه دوسش دداشتیو سه بار پشت سر هم گفتین نهفاذا ماذا؟؟

دوسش داشتم ولی از مظر روحی چون برادرم مریض‌بود میکفتم نه 

اون دلیل نه منو نمیدونست منم هر دفعه که میگفتم نه فکر میکردم دیگه میره ولی نرفت 

الان من سوالم چیز دیگه ای هست

من بودم سکوت میکردم تا از لالی در بیاد

همه هم میگن سکوت کن بالاخره پیداش میشه

اخه من تو پیام ازش معذرت خاهی کردم ولی جوابمو نداده و رفته تو سکوت 

همه میگن توام سکوت کن 

به نظرت بالاخره پیداش میشه ؟

نه اصلا بی احترامی نکردم فقط شبی‌که فهمید یکم عصبانی شدم بهش زنگ زدم جواب ندادبه پیام دادم و توی پیا ...

حالا که یک هفته رفته و جواب نداده.شمارشو بلاک کن تا بسوزه و دفعه اخرش باشه اینجوری یک هفته عذابت بده.وبلاک باشه مجبور باشه حضوری بیاد واسه اشتی.اومد هم بهش بگو برو همونجا رفتی فقط به سختی بندازش تا اخرین بارش باشه.اینجوری باشه خیلی سخته.

در ضمن اگه تا یه هفته خبری نشد از طریق بزرگترات بگو آقای داماد بیاد تکلیفت رو‌ مشخص کنه خودت بهش چیز ...

الان یک هفته است سکوت کرده

من بهش پیام دادم و معذرت خاهی کردم ولی جوابم نداد 

منم دیگه رفتم تو سکوت 

مامانم باهاش صحبت کرد انقدر با مامانم خوب حرف زد و اروم و متین 

اما جواب منو نداد

از طرفی هم خانوادش زنگ نمیزنن به طور مثال بگن نمیخایم 

چرا سکوت کردن ؟

حالا که یک هفته رفته و جواب نداده.شمارشو بلاک کن تا بسوزه و دفعه اخرش باشه اینجوری یک هفته عذابت بده ...

نمیخام بچه بازی در بیارم و بلاکش کنم 

فعلا‌رها کردم و منم رفتم تو سکوت

واسم عجیبه اکه نمیخاد چرا پیام نمیفرستن و خدافظی کنن چرا سکوت کردن

به نظر شما چرا ؟

راستی با مامانم حرف‌زده بود انقدر خوب و عالی که نگو اصلا هم حرفی از تموم شدن نزده بود 

همه میگن قهرهزنگ زدم جواب نداد بهش پیام دادم و تو پیامم معذرت خاهی نوشتم ولی بازم جواب ندادهمه میگن ...

خیلی زیادی داره کشش میده و بی منطقه و حرفش هم سنگینه ک بهت گفته نمیخامت ،بنظرم تو رابطه ات تجدید نظر کن به هرحال نامزدی برای آشنایی هست و خب باید فرصت بده حرف بزنین و تو دلایلت رو بگی نه اینکه محو بشه و یعنی رابطه اتون به یه نخ وصل بوده که منتظر بهانه بوده؟