2777
2789

مای بییبی ۴ پلاس…ما تو شمال میخریم ۲۴۰ تومن اینجا سمت امام رضا ۱۳ هستیم شوهرم رفت دنبال پوشک نداشتن رفت دارو خونه گفتن ۳۴۰ شوهرم گفت قیمتش این نیست گفتن ما اینقدر فاکتورمونه

خب نمیخریدین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیخریدین

مجبورن بخاطر بچه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
مجبورن بخاطر بچه

منظورم اینه که،چندجا میرفتن میپرسیدن قیمت واقعیشو در می اوردن،که اگه واقعا همین قدره تو مشهد،دیگه مجبورن بخرن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منظورم اینه که،چندجا میرفتن میپرسیدن قیمت واقعیشو در می اوردن،که اگه واقعا همین قدره تو مشهد،دیگه مج ...

شوهرم هر سوپری بود خرید…دیگه ماشین نداشت که اینور اونور بره …داروخونه اگه بیست سی تومن گرون میداد اینقدر حرصمون نمیگرفت

منظورم اینه که،چندجا میرفتن میپرسیدن قیمت واقعیشو در می اوردن،که اگه واقعا همین قدره تو مشهد،دیگه مج ...

درسته عزیزم ، مردا بیشتر همون از جای اول می‌خرن زیاد حوصله به خرج نمیدن  

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
درسته عزیزم ، مردا بیشتر همون از جای اول می‌خرن زیاد حوصله به خرج نمیدن

نه اتفاقا هم خودم امروز هایپرهای اطراف حرم رفتم اصلا نداشتن شوهرمم یکساعت بیرون بود اخر سوپریها گفتن برو داروخونه ما نداریم

چطوری انقدر مال حرام می‌خورن به ما هم تو شهر خودمون گرون دادن شوهرم همون جای اول خرید می‌کنه