2777
2789
عنوان

کسی تا حالا وام بلو بانک گرفته آیا چک میخواد کلا چجوری میشه گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 35 پست
ببخشید من مثلا ۱۰۰ بذارم .۱۰۰ میدن ؟ ضامن چی میخواد

بستگی ب پول وگردش حسابت داره نه ضامن نمیخاد خاسی حساب بازکنی کدمعرف منوبزن من چن ساله دارم کارمیکنم بابلوبانکم سوالی داشتی بپرس 

NBOE3Q

زهرمار
ضامن نمی‌خواد فک کنم ۴۰ تومن بیشتر نمی‌ده

کلا با گوشی نصب میشع ببخشید زیاد مزاحم شدم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب پول وگردش حسابت داره نه ضامن نمیخاد خاسی حساب بازکنی کدمعرف منوبزن من چن ساله دارم کارمیکنم ...

ممنونم عزیزم .من دقیق جزئیاتشو نمیدونم .پس میگن سقف وامش بیشتر از ۴۰ میلیون نیست؟ 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ممنونم عزیزم .من دقیق جزئیاتشو نمیدونم .پس میگن سقف وامش بیشتر از ۴۰ میلیون نیست؟

اره نیس ولی میتچنی بازبرداری ۱۰تومن ۳۰تومن چون حسابت خودش برات سقف تعیین میکنه ک مثلن این مقدار

زهرمار
اره نیس ولی میتچنی بازبرداری ۱۰تومن ۳۰تومن چون حسابت خودش برات سقف تعیین میکنه ک مثلن این مقدار

من ۱۰۰ بزنم یعنی تاثیری نداره تو زودتر دادن وام یا مبلغش؟

باید سه ماه توحسابت پول بمونه تابت وام بدن

ممنون .من فک کردم بیشتر باشه سپرده زودتر میدن