2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما فرانت هم کار میکنید ؟ من میخواستم با فرانت شروع کنم و بعدش بک رو هم یاد بگیرم ، حدودا چقدر زمان ...

من فرانت کار میکنیم ولی نه بصورت حرفه ای، در حدی که بتونم توی پروژه های موجود، تغییرات کوچیکی بدم و به اصطلاح گلیممو از آب بکشم بیرون.

ببینید زمان گذاشتنتون بستگی به هدفتون داره. بزارید مثال بزنم. فرص کنید هدف شما از یادگیریه برنامه نویسی، گرفتن پروژه های طراحی سایت برای شرکت ها یا مغازه های کوچیک هستش. اینجوری من پیشنهاد میدم ورد پرس رو یادبگیرید.

اگه هدفتون انجام پروژه های دانشجویی و مقالات برنامه نویسی هستش، پیشنهاد من یادگیریه طراحی الگوریتم و مفاهیم ساختمان داده و از اینچیزاست.

اگه هدفتون اینه که واسه خودتون اپلیکیشن بنویسید و کسب درآمد کنید، پیشنهاد من شروع یادگیری با html css javascript هستش ولی بصورت کوتاه مدت مثلا نهایت دو تا 3 ماه وقت بزارید بعدش برید سراغ یادگیریه بکند و بیشتر وقت بزارید.

اگه هدفتون استخدام در شرکت های برنامه نویسی هستش، پیشنهاد من یادگیریه یکی از موارد فرانت یا بکند هستش، چون درصد بیشتری از شرکت ها، متخصص توی یه زمینه میخان. مثلا یا فرانت یا بکند تخصصی. البته یه سری از شرکت ها هم هستن که فول استک میگیرن ولی خب درصد کمتری هستن.

حالا با توجه به هدفتون انتخاب کنید.

ولی بصورت کلی یادگیریه نسبیه بکند بیشتر از فرانت طول میکشه تقریبا دوبرابر. مثلا اگه روی فرانت 3 ماه وقت بزارید، 6 ماه رو برای بکند در نظر داشته باشید