2777
2789

سلام خانما

حدودا یه هفته پیش همسرم رفت ماموریت 

همون روز چون ماشین پدرشوهرم اینا خونه ما بود اومدن ماشینو ببرن هم من باهاشون رفتم

ولی وقتی رفتم اونجا فردا صبح ش پ. ریود شدم به مادرشوهرمم گفتم برم خونه قضیه اینطوریه حالا بعدا میام

از همون روز تا الان هیچ کس نه زنگی زد نه اومدن

امروز که همسرم برگشت مادرش زنگ زده که زنگ لباساشو ورداشته همینجوری رفته آبروی ما تو فامیل که اومدن خونمون رفته گفت زنت نیست وووووو کلا یه دعوایی شد

الان من چیکار کنم؟؟

من مقصرم؟؟

برم دست بوس تا ناراحت نباشن👩‍🦯😐

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پریود شدی دیگه ببخشید چیزیت نبوده که رفتی ..حالا هم رفتی چرا منتظر بودی اونا زنگت بزنن؟؟ خب خودت ...

چون من تنها بودم تو خونه نمیدونم یعنی انتظار بیخودی بوده

کاش وقتی گفتی برمیگردم ، برمیگشتی. حالا چرا میگن آبرومون رفت؟ مگه هرکی شوهرش میره ماموریت باید بره خ ...

دیگه نرفتم انقد حالم بود تو این چن روزه داغون شدم شاید از این نظر من مقصرم؟؟

چون فامیلاشون میرن اونجا میپرسن چرا زنش پیشتون نیست

همینو بگو مگه تو خیابونم که هی برم اونجا

خب گفتی بعدا میام و اونوقت نرفتیانگار توقع داشتن بریحداقل زنگ میزدیولی خب کلا چرا باید بری اونجا؟

نمیدونم

حرف شما درسته از این نظر من اشتباه کردم انگار دیگه حالم بد بود نه رفتم نه زنگ زدم

چون شوهرم خونه نیست میگن نباید تنها باشی عیبه💔

نمیدونمحرف شما درسته از این نظر من اشتباه کردم انگار دیگه حالم بد بود نه رفتم نه زنگ زدمچون شوهرم خو ...

احساساتت رو خالصانه برای همسرت توضیح بده و اول ایشون رو متقاعد کن و حتی همینم بهشون بگو ک اره الان ک حالم بهتره بهش ک فک میکنم میبینم اونام حق داشتن منتظر بودن ولی من خبری ندادم، ولی خب حالم خوب نبود و... 

کلا سعی کن موضوع رو با لطافت زنونه ت جمع کنی😊

احساساتت رو خالصانه برای همسرت توضیح بده و اول ایشون رو متقاعد کن و حتی همینم بهشون بگو ک اره الان ک ...

مرسیییی❤️⚘️

اگه گفت بریم خونه پدرو مادرم و رفتیم اونجا چی بگم که قضیه جمع شه به نظرتون

مرسیییی❤️⚘️اگه گفت بریم خونه پدرو مادرم و رفتیم اونجا چی بگم که قضیه جمع شه به نظرتون

خب بستگی ب مدل اخلاقی شون، خودت باید موضوع رو مدیریت کنی

اگ لازمه، قبل از رفتن شما اول همسرت بره و بهشون بگن ک قضیه اینطور بوده

اگ نشد اره برو ولی عزت نفس خودت رو حفظ کن و خیلی خودتو مقصر جلوه نده، ولی با مهربونی براشون قضیه رو تاحدی توضیح بده و از در همدلی وارد شو، ک مثلا من درکتون میکنم ک جلوی فامیلتون بد شده اما دلیلش این بوده، شایدم من یکم بی حواسی کردم (با خنده) 

کلا سعی کن یجوری وانمود کنی ک انگاری خیلیم قضیه جدی نیس

نکته مهم: همه ی اینارو با توجه ب اخلاقیات و مدل رفتاری خانواده همسرت باید مدیریت کنی

خب بستگی ب مدل اخلاقی شون، خودت باید موضوع رو مدیریت کنیاگ لازمه، قبل از رفتن شما اول همسرت بره و به ...

درسته. سعی میکنم امیدوارم نتیجه بده

ممنون واقعا از وقتی که گذاشتین🙏😊