2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم 40 نفر لیستت پر شده..ولی منم التماس دعا دارم..توروخدا منو دعا کن..خدا بهم بچه ی سالم و صالح بده...همه ی اقدامیهای منتظر رو دعا کن..ایشالا خودت هم حاجت روا بشی❤❤❤😘😘😘🌹🌹🌹🌹

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

1 مامان علی

2رزابی69

3نسترنی

4نیلوفر

5تاریک

6فاطمه

7مهسا

8ماهورجونم

9پانی

10فاطمه زهرا

11نگاروحلما

12طلا مامان

13فاطمه76

14جنیفر لارنس

15اتوسا

16شبنم

17حنا

18لیزاطلا

19یانیا

20نیروانا

21مهربانو

22نازی

23هلیا کوچولو

24_303030

25مهناز

26متااهل

27زهرا

28_8

29خداحافظ

30اوای ناز

31کتایون مامان

32 فافانا

33 فاطمه

34_تلخ

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم
میدونم 40 نفر لیستت پر شده..ولی منم التماس دعا دارم..توروخدا منو دعا کن..خدا بهم بچه ی سالم و صالح ب ...

اسمت چیه

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم

زهرا جان اکثرا همه اینجا بچه میخوان.انشالا که نفست حق باشه و خدا حرف دل پاکتو بشنوه و دامنشون سبز بشه

فک کنم فقط من حاجتم فرق داره با بقیه.یادت باشه سفارشمو اساسی بکنی به خدا. با دل پاکت برای آرامش دلم دعا کن.برای برگشتنش دعا کن.

زهرا جان اکثرا همه اینجا بچه میخوان.انشالا که نفست حق باشه و خدا حرف دل پاکتو بشنوه و دامنشون سبز بش ...

ان شاالله که به خوسته دلت برسی