عزیزم من مجردم ولی تبلی تخمدان دارم و همیشه بین یه هفته تا ۱۵ روز پریودم عقب میوفته امکان نداشت یه بار به موقع پریود بشم ولی دفه پیش سه روز اول پریودم دارچین و زنجبیل رو با اب جوش قاطی کردم و خوردم و در کمال تعجب این ماه سر وقت پریود شدم اصلا باورم نمیشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب وقتی تنبلی تخمدان داشتی باشی معمولا دیر به دیر پریود میشه و کیستها میرن توی تخمدانها جمع میشن و این عمل میاد کیست ها رو میسوزونه ولی هیچ وقت از بین نمیرن و بعد از عمل معمولا دو سه ماه بعدش حامله صورت میگیزه
عزیزم حتما برو دکتر که انشاالله مشکلت حل بشه وبرای دوران متاهلی مشکلی نداشته باشی. منم امتحان کنم ش ...
من قبلا دکتر رفتم و یه مدت خوب بودم بازم همینجور شدم ولی الان با خوردن دارچین و زنجبیل کاملا سروقت پریود شدم و البته بگم چند ماه هم پیاده روی کردم ولی خب دو ماهه دیگه پیاده روی نمیرم ولی خوردن گرمیجات باعث شد به موقع پریود بشم من طبعم خیلی سرده