2777
2789
عنوان

خانومااشتها آور واسه بچه ها چی خوبه بچم هیچی نمیخوره😥

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 31 پست
بگو عزیزم

ززدم عزیزم من بارداری دوممه عزیزم مستونی حس کنی جنسیت نینی رو خیلی استرسسس دارم

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حدسم دختره عزیزم

خداازدهنتون بشنوه 🥺🥺🥺🥺🥺الهی آمین 

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

متخصص تغذیه باید بگه

مامانم داداشمو برد میگف هیچی بهش ندین. اشتهاشو زیاد میکنه و چند سال دیگه از در هم نمیتونه بیاد تو

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه شما چند سالشه منم زینک دادم فایده نداشته

سه سالشه فقط با هوا زندست دیونم کرده بخدا از صبح سردرد گرفتم 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

عزیزم پسرمنم پنج سالشه هیچییی نمیخوره لاااغرشده 🥺اگ چیزی پیداکردید ب منم اطلاع بدید

حدسم دختره عزیزم

عزیزم واسه خواهر شوهر منم میگی خیلی دوست داره بدونه چیه بچش

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

پدیاشور حسابی یه تکونی به وزن و قدش میده بالای سه سال تا ۱۰ سال قابل استفاده ه استخارجی اش خوبه خیلی ...

واسه اشتها خوبه

شاید مشکل معده ای چیزی داره ببرش دکتر آزمایش خون بده

نه مشکل نداره دکترم بردم شربت پروفیل داده عوارض شو دیدم ترسیدم بدم عصبی شه همینطوریشم بهونه گیره