2777
2789
عنوان

حاضرى چيكار كنى

826 بازدید | 58 پست

براى اينكه به روياهات برسى حاضرى چيكار كنى؟

.

من كل زندگيم رو گذاشتم تو دوتا چمدون و اومدم اين سر دنيا….دور از همه چيز

ميپرسن ارزشش رو داشت؟!دلت تنگ نميشه؟!

من ميگم

خب معلومه كه دلم تنگ ميشه اما اگه از من ميپرسى، آره ارزشش رو داشت❤️

حالا شما بگيد

براى رسيدن به موفقيت حاضريد دست به چه كارى بزنيد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه یه کرم دور چشم معرفی کنی برای تیرگی و چروک ریز هم موثر باشه،

دور چشم سراوى مدل رتينولش چروك هاى ريزو برطرف ميكنه، تيرگى رو هم تا حد زيادى(نه كامل) كم ميكنه

بايد ببينى دليل تيرگى چيه

بى خوابى ، كم خونى، استفاده از گوشى ، اول اونو برطرف كنى

سلام عزیزم یه سوال پوستی داشتم 😭

میشه لطفا راهنماییم کنی

تاپیک پوستیت بسته بود مجبور شدم اینجا پیام بذارم ازت عذر میخوام

صورتم با لایه بردار سوخته میترسم جاش لک بشه ،الان قرمزه و دارم ترمیم کننده کره ای دکتر آلتیا استفاده میکنم

بهم بگو چیکار کنم😃دکتر فقط گفت آبرسان بزن ولی من باتوجه ب اینکه همه مشاوره هاتو خوندم میدونم ک تجربه ی عملی شما نسبت ب پزشک بیشتره 

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد 😮‍💨

سلام عزیزم یه سوال پوستی داشتم 😭میشه لطفا راهنماییم کنیتاپیک پوستیت بسته بود مجبور شدم اینجا پیام ب ...

سلام عزیزم خوبید

پزشک که قطعا بیشتر از بنده میدونه ولی یه وقتایی آدم حال خودشو بهتر میفهمه ، اگه فکرمیکنی اوضاع خیلی بده، اینطور مواقع آبرسان خالی کارساز نیست

حتما باید مرطوب کننده غنی+ترمیم کننده و یا حتی ضد التهاب و سوختگی مثل پماد داروخانه ای زینک اکساید استفاده کرد

(ایشالا صبح ها تو آفتاب نمیری ، اگرم بری ضدآفتابتو میزنی دیگه)

اگه پوستت به زینک حساسیتی نداره ، در کنار همین ترمیم کننده دکترآلیتا که بسیار عالیه، میتونی یه زینک هم بزنی. فقط تا میتونی آب و خیار بخور که پوستت هیدراته بشه

ویتامین سی و آناناس هم بخور که به ترمیم شدن زخم ها و التهابات کمک میکنن

سلام  ببخشید چند تا سوال ازت داشتم اینجا میپرسم اگ وقت داشتی و دوس داشتی ممنون میشم جواب بدی 

خیلی وقته واس پوستم هیچ کاری نکردم و هیچ روتین پوستی ندارم چون ی مدت راکوتان خوردم و جوش زیاد درآوردم وجاش موند والان
جای جوش قدیمی زیاد دارم  جوری چال افتاده خیلی هم دکتر رفتم و از روش های مختلف استفاده کردم خوب نشده  بخاطر همین موضوع خیلی ناراحت شدم وکلا پوستمو ول کردم .😔

الان دوباره میخام رو پوستم کار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنی چیا بخرم(پوستمم چربه)
هر کدوم از برند ها از نظرتون خیلی کاربردیه معرفی کنید🙏🙏

✅برای جای جوشام
✅کرم دور چشم
✅ابرسان
✅مرطوب کننده
✅سرم ویتامین سی
✅ضد آفتاب
✅شوینده

🟥ممنون میشم که  اگ جایی معتبر سراغ دارید محصولاتش اصل باشه معرفی کنید اونجا تهیه کنم.

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را  
سلام ببخشید چند تا سوال ازت داشتم اینجا میپرسم اگ وقت داشتی و دوس داشتی ممنون میشم جواب بدی خیلی وق ...

سلام عزيزم، راكوتان رو مگه سرخود خوردى؟ چون تا جايى كه ميدونم اگه تحت نظر پزشک حاذق(!) نه هر پزشكى، راكوتان مصرف بشه مشكلى پيش نمياد. اولش برون ريزى داره و شديد جوش ميزنيد ولى بعد ديگه درمان ميشه كامل

اگه همچنان درحال مصرف راكوتان هستى، فقط يه روتين ملايم و ضدالتهاب جوابگو هست

يه شوينده ملايم (به طور مثال شوينده سراوى) 

و يه مرطوب كننده قوى مثل مرطوب كننده سراوى

يه ترميم كننده كه ضدالتهاب باشه و جلوى جاى جوش و قرمزى ها رو بگيره

و طبيعتا ضدآفتاب  ، برای این شرایط كافيه

سلام عزیزم خوبیدپزشک که قطعا بیشتر از بنده میدونه ولی یه وقتایی آدم حال خودشو بهتر میفهمه ، اگه فکرم ...

مرسی فداتشم ،خیلی گلی عزیزم😍فکر نمیکردم جوابمو بدی،عاشقتم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اره همیشه ضدآفتاب میزنم

اینکه میگن توخونه ام بزنیم یه مقدار سخته وگرنه بیرون خونه همیشه ضدآفتاب دارم

تا هستی از اطلاعات خوبت سو استفاده کنم🤭

عزیزم من بخاطر زیرپوستی لایه بردار زدم ک سوختم حالا بنظرت وقتی پوستم کامل ترمیم شد از ژل دیفرین استفاده کنم واسه زیر پوستی؟پوستمم به شدت خشکه،مرطوب کننده بایودرما داشتم که میخام الان سراوی بگیرم

تا هستی از اطلاعات خوبت سو استفاده کنم🤭عزیزم من بخاطر زیرپوستی لایه بردار زدم ک سوختم حالا بنظرت وق ...

من جات باشم همچین ریسکی نمیکنم! دیفرین لایه بردار به شدت قوی هست و پوستت هم به تازگی به علت استفاده لایه بردار دچار آسیب شده ، ممکنه خیلی بدتر بشه!

بازم هرطور خودت صلاح میدونی.....

بایودرما کدوم مدلش؟ صورتی رنگه؟ اون برای پوست های حساس خیلی خوبه ، یه مدل هم داره برای پوست های فوق خشک که من اونو میزدم عالی بود ، تمام اگزماهامو ازبین میبرد ، الان سراوی میزنم اینم خیلی خوبه ولی همون بایودرما هم که خودت داری خوبه 

مرسی فداتشم ،خیلی گلی عزیزم😍فکر نمیکردم جوابمو بدی،عاشقتم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️اره همیشه ضدآفتاب میزنماین ...

اگه جای گرمسیر زندگی میکنی یا مثلا خونتون کلا خیلی آفتابگیره بهتره تو خونه ضدآفتاب بزنی

ولی اگه نه  حالا تو خونه ضدآفتابم نزدی اوکیه