2777
2789
عنوان

بار دومه که منو هاید استوری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب از کجا فهمیدی هایدی ؟

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
به همین راحتی فیکو اکسپت نمیکنه باید کلی فالور و پست داشته باشی که شک نکنه

پیج پسر باز کن ، با همون پیج چند تا از فالوورای خودشم فالو‌کن که زیاد شک نکنه ! 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

به همین راحتی فیکو اکسپت نمیکنه باید کلی فالور و پست داشته باشی که شک نکنه

پیج فیک بزن بگو ما فالوت میکنیم😂😂😂 میخای ایدیشو بده چک کنم

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
چرا انقد زود قضاوت میکنیدددداگر کجا میدونید چیز بدیه شاید دلیل داره وا

تبادله نظره شما چرا انقدر الکی ریپلای می کنی مگه من با شما صحبت کردم؟

چه گیری افتادم

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

تبادله نظره شما چرا انقدر الکی ریپلای می کنی مگه من با شما صحبت کردم؟چه گیری افتادم

برو باباااااا حالا فک کردی کی تبادل نظره نظر بیخود نده خب جو میدی فقط 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

برو باباااااا حالا فک کردی کی تبادل نظره نظر بیخود نده خب جو میدی فقط

با استارتر بودم*

با کسی که شعور صحبت کردن نداره ادامه نمیدم دیگه هم ریپلای نمیکنم شما رو به سلامت🥰😙❤️

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن