2777
2789
عنوان

با کدو حلوایی چیها میتونم درست کنم؟

64017 بازدید | 55 پست

لطفا طرز تهیه رو هم بگید،یه دونه کدو حلوایی بزرگ دایی م برامون اورده نمیدونیم چیکارش کنیم؟ مامانم میگه بندازیمش دور ولی من حیفم میاد،لطفا اگه کسی بلده راهنمایی بکنه،ممنون میشم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بپزید یلدا بخورید جای منم خالی کن😋😋😋😋

مشکل اینه که بلد نیستم چیزیی باهاش بپزم 😀

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤
کیک کدو حلوایی خیلی خوشمزه میشه.کاکا هم میتونی درست کنی طعمش عالیه

تونت طرز تهیه کاکا رو پیدا کردم،اگه میگی خوشمزه س یه مقدارش رو کاکا درست میکنم...مرسی که راهنمایی کردی عزیزم😘

یه غذای شمالی هست به اسم کدو پلو . خیلی خوبه . کدو رو پوست بکن و نگینی ریز کن . با پیاز داغ تفت بده ( مثل لوبیا پلو) اگر خواستی گوشت چرخ کرده بریز اگرم نخواستی نریز. این غذا رو بدون گوشت هم میخورن. بعد هم بریز لا به لای پلو و دم کن. با تخم مرغ نیمرو سرو کن. خیلی محشر میشه. بافتش خیلی نرمه و خوردنش لذت بخشه و کمی هم شیرین میشه.

بپزش و پوره ش کن شکر و دارچین بریز روش با یکی دوتا قاشق ژلاتین حل شده بزار چندتا جوش بخوره...برا صبحونه عاالیه یا  توش میوه خرد کن و تکه های شکلات و خلال پسته و ...هر چی دوست داری بریز برا عصرونه..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
مشکل اینه که بلد نیستم چیزیی باهاش بپزم 😀

مکعبای 5سانتی خوردش کن،دونه هاشم دربیار

بعد بریز تو قابلمه نصف لیوان آب بریز،یکم شکر و روش دارچین بپاش بذار بپزه،نیم ساعته آمادس

موقع خوردنش اگه شیره انگور بریزی روش که به به میشه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

عجب پشنهادهای محشری دادید،از همه تون ممنونم واقعا.دست همگی تون درد نکنه عزیزان

وای بندازینش دور چیه 😯😃

ما گیلانی ها کدو کاکا  داریم خیلی خوشمزه ست.

طرز تهیه شو بنویس

اگه کدوت متوسطه، یک سوم کدوت رو قاچ قاچ کن و بذار تو قابلمه، روش شکر بریز + یکم گلاب+ ی کوچولو هم ته قابلمه ت آب بریز تا نسوزه.

در قابلمه رو ببند و ب مدت یک ساعت با شعله ی خیلی کم بذار بپزه.

بعد ک پخت، میتونین کدو رو همینجوریشم بخورین. عالیه 😍

حالا در ادامه واسه کدو کاکا :  با قاشق گوشت کدو رو از پوستش جدا کن و توی ی ظرفی بریز. بهشون کمی آرد اضافه کن، در حد ۴ تا قاشق غذاخوری.

بعد ۷-۸ تا قاشق غذاخوری شکر اضافه کن + کمی دارچین ساییده. این ترکیب رو خوب هم بزن تا یکدست شه. بعد توی ماهی تابه، روغن رو داغ کن و اینو مثل کوکو  با قاشق بریز و پشت و روو کن بذار سرخ بشه. عاااالیه این کدو کاکا. عاشقشم 😍

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐