2777
2789

تاپیک قبلی ها هست که من رفتم خونش بعد فرداش که رسیدم رید بهم با حرفایی که از نظرش برای اصلاح من بود و منو با حرفاش سه ماه زمین زد و تو این سه ماه هر بار پروفایل عوض میکردم پیام میداد و من جواب نمی‌دادم 

تا اینکه دیدم پروفش رو ازم هاید کرد من هنوزم دوستش دارم خیلی اما می‌دونم بازم مثل دفعه قبل می‌کنه باهام و اینبار شاید ضربه بدتر 

حرف زدیم در حد کوتاه و اون ویس داد من گفتم 

دستام یخ کرده بدنم میلزره وقتی می‌خوام ویسهارو باز کنم

جواب داد

ای جااان 🤗❤️

بیا بغلم آروم شی

(اون میخواد که منو باز داشته باشه )

من گفتم 

دوباره نکنه حرفایی که اونشب بهم زدی رو بشنوم و زخمهای عمیق‌ترو درد های سختری رو بکشم

جواب داد!!!!

ابرو باد و مه و خورشید و فلک باید جمع بشن تا مراقب باشن یه وقت تا آب تو دلت تکون نخوره!!

گفتم 

از هرکس دیگه ای حتی تلخ تر از حرفایی که بهم گفتی میتونم بشنوم و حتی مقابلش بایستم و جوابش رو بدم ولی از تو نمیتونم 

چون نگاهم به تو چیز دیگه بود

و گفتم 

اگه قرار باشه کنار کسی که انتخابش کردم که ازم مراقبت کنه و حس امنیت و عشق کنارش داشته باشم،

هم همون حسی که کنار بقیه آدمها دارم ،و حتی اون آدم مراقب نباشه که چطور باهام حرف میزنه که روانم رو نابود نکنه،که اون آدم برای چیمه ،چه فرقی با بقیه داره ؟! 

و حتی حس خلا و ترس و تخریب و تحقیر ،که از هیچ جای دیگه توی زندگیم نگرفتم رو اون دائم برام به وجود بیاره ،غیر از آسیب چی برای من داره ؟

من تورو انتخاب نکرده بودم که برام آمادگی ورود به جامعه رو ایجاد کنی و بهم سیلی مردونه ای بزنی که سه ماه تمام منو از هم بپاشونه،من تورو انتخاب کرده بودم ازت عشق بگیرم و در مقابلش بهت عشق ودوست داشتن بی قید و شرط بدم .

تو حتی کوچکترین تلاشی هم نکردی که هیچوقت از دلم در بیاری رفتار هایی رو که باهام داشتی رو

و هربار انگار مقابل یه دشمنی هستی که تمام تلاشت رو می‌کنی که نابودش کنی  اما من هیچوقت رو به روی تو نبودم من همیشه کنارت بودم ودوستت داشتم و تو نفهمیدی اینو

و بازم به جای اینکه کوچکترین تلاشی بکنه تا دلمو نرم کنه 

ویس داد که تو نباید خود پرنسسی فرض کنی رابطه دو طرفه است تو هرکاری میکنی برای خودت میکنی 

ناراحتی تو ربطی به حرفایی من نداره مربوط به سایه های وجودته به خاطر اونه که ناراحت میشی و ..... 

و من جواب دادم 

از ویس هایی که برام میفرستی میترسم و نمیتونم باز کنمش

تو شرایطی هستم که دیگه نمی‌خوام و نمیتونم که یه فروپاشی روانی دیگه ای رو دوباره متحمل بشم ،به سختی حرفهایی که بهم زدی رو بعد از سه ماه تونستم سنگینی اش رو از روی قفسه سینه ام کم کنم ، تا بتونم سرپا شم.

هر حرف تلخی که بهم میزنی و ازنظرت داری در حقم لطف می‌کنی ،قلب منو خالی می‌کنه و دردش باهام همیشه و هر لحظه میمونه

و دگ جواب نداد 

واقعا خندم میگیره چرا نمیتونم ازش بگذرم بااینکه آنقدر نابودم کرد و آنقدر حق به جانبه که حتی یک معذرت خواهی نمیکنه وقتی اومده که منو بزگردونه !!!

چکار کنم از دلم بیرون بره دوست داشتنش !نمیتونم  و می‌دونم کنارش بودن یعنی نابود شدن روانم 

نظرتون رو راجب مکالمه بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به غرور خودت داره دیگه، من بهم بگن بالاچشت ابرو میره بلک لیست‌، یکی ممکن بارها بهش برینن ولی ب ...

منم همینم بخدا کسی جرعت نمیکنه تو بهم بگه ،اما گیر کردم روش 

چه ادم مضخرفیه😐

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 
از ویس هایی که برام میفرستی میترسم و نمیتونم باز کنم ...از این حرفت بشدت بدم اومد تو داری نقطه ضعف م ...

اخه روزی که کات کردیم ۱۲تا ویس بهم داد هرکدوم از قبلی بدتر و نمیدونی چقدر داغون شدم سرشون 

چه ادم مضخرفیه😐

میگه بهم که تو لول خوبی داری و مطمعنن یک پسری که هم سطح تو نیست و مناسب تو نیست کارایی برات می‌کنه که تو رو نگه داره اما نباید از یک پسر باارزش و سطح بالا همون توقع رو داشته باشی !!!!

اخه روزی که کات کردیم ۱۲تا ویس بهم داد هرکدوم از قبلی بدتر و نمیدونی چقدر داغون شدم سرشون

خب بده تو هم زبون داری حرف نتونی حقت رو دفاع کنی  اون یاد میگیره از ضعف شناختن استفاده کن  توروخدا ضعیف نباش  هیچ پسر ارزش ترسیدن ازش رو نداره

میگم اکس من بلاکم کرده بود 

بعد از ی ماه شروع کرد منو انبلاک کرد

اول اینستا دو هفته بعدش تلگرام و سه روز بعدش واتساپ 

یازده روز میگذره ولی بهم پیام نداده 

البته خودم واتساپ و نلگرام بلاکش کرده بودم و انبلاک نکردم ولی اینستا بلاک نیست و میتونه پیام بده 

بنظرت چرا این کارو کرده؟؟

وابستگی بهش داری یکی دیگ دارد زندگیت بشه اینو یادت میره ب اون وابسته میشی ی کم واسه خودت ارزش قائل ب ...

تو این چند وقت چند بار دیگه دیت رفتم ، اصلا نمیتونم ب کسی دیگه ای فکر کنم ، ما باهم رابطه داشتیم ، احساس میکنم همش ازم انرژی خواری می‌کنه این رشته های انرژی خیلی قوی ان که نمیتونم قطع لینک کنم 

خب بده تو هم زبون داری حرف نتونی حقت رو دفاع کنی اون یاد میگیره از ضعف شناختن استفاده کن توروخدا ض ...

من جوابش رو متقابل دادم و خیلی هم سخت و کوبنده جواب دادم 

اما میفهمی چی میگم ؟قلبم پیشش گیر کرده 

من جوابش رو متقابل دادم و خیلی هم سخت و کوبنده جواب دادم اما میفهمی چی میگم ؟قلبم پیشش گیر کرده

والا من پیام‌هایی ک از شما دبدم بهش دادی ب هیچ وجه کوبنده نبود برعکس خیلی ضعیف و بی اعتماد ب نفس نقطه ضعف دستش دادی ببخشید رک حرفمو زدم