2777
2789
عنوان

خانواده سمی از هر دشمنی بدترن

400 بازدید | 10 پست

دستم بشکنه که این قدر بهشون خدمت کردم اخرم با کارهاشون ناراحتی اعصاب گرفتم و افسردگی گرفتم ۳۷ سالمه مامانم نزاشت ازدواج کنم دو ساله به خاطر مریضیش سر کارم نمیرم شدم کلفت پدر و مادرم یه آب خوش از گلوم پایین نرفته تو این ۳۷ سال یه اتاق از خودم ندارم برم ریختشونو نبینم تازه میگن مگه چکار کردی برامون اگه مریض بشم یکی را ندارم یه لیوان آب دستم بده خونمون از بس کوچیکه انگار مرغ دونیه عامل بدبختی منو و برادرم که تا حالا ازدواج نکردیم مادرم بوده با کارهاش کارم به جایی رسیده که رفتم دکتر اعصاب و روان یه عالمه دارو بهم داده هیچ جا را ندارم برم که فرار کنم از دستشون نخ مادربزرگی نه خواهری هیچ جا غریب و تنها  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنو سنی نداری جا با ازدواج داری ب امید خدا یک قسمت خوب بخت سفید و بلند نصیبت کنع

اونم امیدی ندارم دیگه

له له بچه میزنم امیدم خدا ازم گرفت الان داشتم میخوندم اونایی که بالای ۳۰ سال هستن باید تخمک هاشونو فریز کنن بیهوش بشن کلی هم پول بدن سالانه از ۳۰ میلیون به بالا من حتی یکیو نداشتم میخواستم کولونوسکوپی انجام بدم دکتر بیهوشی کنه باهام بیاد خواهر خدا هم منو از یادش برده چقدر نذر دعا همه بی اجابت اگه بنده بدی بودم براش دلم نمیسوخت