2777
2789
عنوان

کم شدن مایع دورجنین بدون علامت

390 بازدید | 23 پست

خانما ممکنه بدون علامت مایع دورجنین کم شده باشه ؟ استراحت مطلقم نمیتونم برم سونو همش استرسش رو دارم هر ازگاهی ترشح بی رنگ دارم ولی آبکی نیست  کسی بوده تجربه همچین چیزی داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من داشتمعلامتی هم نداشتمرفتم سونو و گفتن اینطوره..اگه خیلی شدید بود،برات سرم تراپی شروع میکردن.. ...

چون استراحت مطلقم میترسم تکون بخورم و برو مطب برای سونو 

آخرین بار یه ماه پیش بود رفتم سونو گفت لب مرزه مایعات زیاد بخور  اونجاهم ترشح نداشتم و لب مرزشده بود از اونموقع خیلی استرس دارم نه جرات میکنم از پله ها پایین برم تا مطب توخونه هم همش دارم ترشحاتمو چک میکنم موندم برم سونو یا وایستم سونو وزن برم 

قبلا تکونهاش زیاد بود درحد لگد چندوقته کم شده 

برای شما تکوناش عادی بود؟

من دوقلو بارداربودم تو هفته های ۲۶ به بعد نشتی کیسه آب داشتم تو هفته ۲۹ آب دورشون به عدد۲ رسید همش میوه های آبدارمیخوردم وکرونا هم گرفته بودم و آب دورشون از ۲ کمتر نشد واستراحت هم نداشتم دهانه رحمم بازونرم بود کسی نداشتم آب دستم بده آخرش هفته ۳۴ رفتم سز کردم الان دوسال ونیمشونه ودارن شعرمیخونن برام البته انگلیسی😅

نظرشمام محترمه

من دوقلو بارداربودم تو هفته های ۲۶ به بعد نشتی کیسه آب داشتم تو هفته ۲۹ آب دورشون به عدد۲ رسید همش م ...

خدا حفظشون کنه  من بااینکه استراحت مطلقم و‌مرتب میوه و آب میخورم بازم نمیدونم چرا لسترس مایع دور جنین دارم

بیشترش بخاطر اینه چندوقته تکوناش مثل قبلا محکم و لگد نیست درحد وول خوردنه برای همین میگم نکنه کم شده باشع

سلام قندِعسل خوبی عزیزم؟ اوضاع جسمی بدنی خوبه شکرخدا؟ من همش حس میکنم تو درد داری نمیدونم چرا حس میک ...

سلام عزیزم خوبی 

اره حست درسته 🥲 یکم اذیتم ولی چیزی نمونده دوهفتع دیگه تموم میشه 

تو خوبی خونت وسایلهاش رو کامل چیدی یا هنوز مونده؟ راستی از خواستگاری خواهرشوهرت چخبر شوهرت کوتاه اومد؟🤭🤭

سلام عزیزم خوبی اره حست درسته 🥲 یکم اذیتم ولی چیزی نمونده دوهفتع دیگه تموم میشه تو خوبی خونت وسایله ...

قربونت عزیزکم ، خداروشکر پس دوهفته دیگه تموم میشه ایشالا ب دل خوش و سلامتی بگذره ، طبیعی یا سز ؟ الانم استراحت مطلقی؟

من اره دیگه حدودا وسیله ها چیده شده خونه فردام فامیلای شوهرم میخوان بیان دیگه واسه شام گفتم بیان یذره اتاقا مونده بیشتر تمیزکاری شه ک تا آخرشب تکمیلشون میکنیم‌‌‌ ایشالا‌‌‌...

شوهرم ک کوتاه نیومده گف رابطت در حد سلام علیک و خوبی سلامتی باشه😂ولی خب فعلا نگهش داشتم ببینیم چی میشه خوبیت نداشت پاشه بره با پسره حرف بزنه دیگ گزاشتیم هروقت خاهرشوهرم باز بهمون گف و پسره امادگیشو داشت 

قربونت عزیزکم ، خداروشکر پس دوهفته دیگه تموم میشه ایشالا ب دل خوش و سلامتی بگذره ، طبیعی یا سز ؟ الا ...

اره بنظر منم برای احترام هم ک شده پسره پیشقدم بشه و بیاد با شوهرت حرف بزنه بهتره

قراره سزارین شم هنوزم استراحت مطلقم هر سری به جور درد میاد سراغم ولی تحمل کردم‌ دیگه اخراشه

خیلی برات خوشحالم ک رفتین شهر مادرشوهرت اونجا با فامیلها‌و‌آشناهای همسرت رفت و امد میکنین  خیلی بهتر از شهر غریب بود تنهایی آدم هر ازگاهی دلش میگیره و احساس افسردگی میکنه

اره بنظر منم برای احترام هم ک شده پسره پیشقدم بشه و بیاد با شوهرت حرف بزنه بهترهقراره سزارین شم هنوز ...

بسلامتی فداتشم ، کاش طبیعی میشدی طبیعی دردت همون لحظس بعدش راحتی سزارین سِر میشی اما بعدش یذره اذیتی ، ولی حالا هرچی دکترت گفته بهتره حتما ایشالا سلامت باشید هم خودت هم بچه‌‌‌... 

اره مشهد خوبه یذره دورم شلوغه میایم میریم بقیه میان خوبه شکرخدا ،،، مشهدم خب بهرحال یوقتایی دلتنگی شهر خودم هس ولی شوهرم هس اطرافیان هستن بازم بهتره سرگرمه ادم خاهرشوهرمم میاد خونم و یا میریم بیرون و اینا بهتره احساس تنهایی نمیکنم دیگ

بسلامتی فداتشم ، کاش طبیعی میشدی طبیعی دردت همون لحظس بعدش راحتی سزارین سِر میشی اما بعدش یذره اذیتی ...

مهمتر از همه امام رضا ع رو داری و تنها نیستی که هرموقع دلت تنگ شد به یاد اولین دیدارت با شوهرت دست همو میگیرین یه سر حرم میرین دلت باز میشه 

اگه تونستی ک مدارکای تحصیلیت رو از شهر قبلی بگیر اونجا ادامه بده یا استخدامی های نظام هست که بدون آزمونه البته اگه علاقه داشته باشی خوبه یکیش رو‌ ادامه بدی تا انشا..هرموقع خودتون خواستین به چندتا گوگولی مگولی بیارین حسابی خانوادتون رو‌شلوغ کنین 🤭