2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

427 بازدید | 12 پست

سلام من یازدهم تجربی ام سال دیگم کنکور دارم 

دنبال ی مشاور خیلی خوبم لطفااا میشه هرکس مشاور داشته کمک کنه بگه کی خوبه ؟؟؟

لطفا پیج اینستا قیمت و شماره تلفن هم بدید ازشون

و همچنین زیست آقای بام رفیع گرفتم خوبه؟ نظرتون چیه درمورد پکیج هاش؟

مشاور پارسال من خوب بود سه رقمی هم شدم البته یکی بهم معرفیش کرد خصوصی بود تا چقدر میتونی هزینه کنی

الان با خانم مرادی گرفتم ماهی ۱۹۰۰ میدم 

میشه بگین مشاورتون کی بوده؟

چقد در روز میخوندید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان با خانم مرادی گرفتم ماهی ۱۹۰۰ میدم میشه بگین مشاورتون کی بوده؟چقد در روز میخوندید؟

با رضا پازوکی بگیر

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

حالا من مشاورمو گرفتم نظری راهنمایی ایی کمکی چیزی داشتید بگید بهم لطفا✨

خیلیییی دوس دارم شیراز بیارم دندون, پزشکی, فیزیوتراپی ,ولی میگن خیلی سخته دیگه 🥲

حالا من مشاورمو گرفتم نظری راهنمایی ایی کمکی چیزی داشتید بگید بهم لطفا✨خیلیییی دوس دارم شیراز بیارم ...

ایشالله که به حق این سال عزیز به ارزوهای قشنگت برسیسییی

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

الان با خانم مرادی گرفتم ماهی ۱۹۰۰ میدم میشه بگین مشاورتون کی بوده؟چقد در روز میخوندید؟

چقدر زیاد 

معروف نبود یکی از آشناها معرفی کرد شخصی چند تا می‌گرفت و کار میکرد من 500 اوایل میدادم واسه مشاوره آخرش بهم تدریس هم میکرد پرسش و پاسخ هم داشتیم نمونه سوالم حل میکرد یک تومن 

تو بازه عید 13 اینا میخوندم 

چقدر زیاد معروف نبود یکی از آشناها معرفی کرد شخصی چند تا می‌گرفت و کار میکرد من 500 اوایل میدادم واس ...

آها من ولی هرکار میکنم ب بیش از ۹  ساعت نمیرسه بعدشمم مثلا دو روز اولو عالییی شروع میکنم بقیش باز خسته میشم باز شروع باز خسته و همین روند.. نمی‌دونم چیکا کنم🥲