2777
2789
عنوان

خواهر شوهر😑

168 بازدید | 7 پست

با جاریم قهره مدام بدگویی جاریمو میکنه منم خیلی بدم میاد، بعد به منم خیلی نیش و کنایه میزنه که بابات از نظر مالی ضعیفه، اختلاف سنت با داداشم زیاده، اصلا من نمیتونم چیزی بگم، کوچکترین حرفی که بزنم به سرعت بین خواهر شوهرا و جاریم پخش میشه منم هیچی نمیگم میریزم تو خودم خودمو درگیر حواشی نمیکنم اما بازم اذیتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن تا میتونی باهاش همکلام نشی. من دیدم یکی از اعضای خانواده همسرم اینجوریه، اصلا باهاش تماس تلفنی ندارم. تو مهمونی ها هم همش خودمو مشغول میکنم که فرصت نکنه باهام همکلام بشه و خلاص

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

اعمال کلیه امورات کتب ادعیه صبی بصورت کاملا فوری و تضمینی برای تمام مسائل و مشکلات همراه با احضاریه جهت مشخص کردن مشکل و راه حل فوری و مادام العمر كليه كارها ادعيه بصورت تضمینی   انجام میشوند با۲۳سابقه 

09140713340

09140713340

✅تجویز و نوشتن دعاها و طلسمات فوق العاده مجرب صبی  در باب های مختلف:

✨⭐️احضار معشوق

✨⭐️ازدواج با شخص مورد نظر

✨⭐️سر به راهی شخص مورد نظر

✨⭐️مهر و محبت محبوب و یار

✨⭐️رزق و روزی 

✨⭐️رونق کسب کار

✨⭐️زبان بند

✨⭐️فروش کالا و ملک و زمین

✨⭐️بخت گشا