2777
2789

من سینگلم اقا خودمو نمیگم 🤣 منظورم به بقیه است 

که با اینطور پسرا تو رابطه ان 

توی ابراز احساسات ظعیف هستند ؟

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیشو دارم اصن ابراز علاقه نمیکنه بلد نیس😐😂

پسر باید گرم و احساسی باشه ناز ما رو بخره ☹️

سخت نیست برات خسته نمیشی ؟ 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

من چه مرد چه زن، آدمای شاد و پر انرژی و مهربونو دوس دارم. درونگرا بودنم یه تایپ شخصیتی ولی اونا باید دنبال آدمایی مثل خودشون باشن که بقیه اذیت نشن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

پسر باید گرم و احساسی باشه ناز ما رو بخره ☹️سخت نیست برات خسته نمیشی ؟

اره واقعا

چرا یخرده سخته ولی اینکه پشتم در میاد تعصبو میکشه امیدوارم میکنه

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

حماقت محض ِ۲۰ ساله دارم با همچین موجودی زندگی می کنم ..

اوه من منظورم دوس پسر بود شوهر که بدتره حق تعویض کردنم نداره آدم 🤣

پسر درونگرا با پسر سرذ فرق دارع

ادم های درونگرا پیش پارتنرشون، خیلی برونگرا و باحالن

اونی ک نوشته ابرار علاقه بلد نیست یا اینا

این ادم کلا سرده نه درونگرا

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

[QUOTE=367915706]اره واقعا چرا یخرده سخته ولی اینکه پشتم در میاد تعصبو میکشه امیدوارم میکنه[/QUOTE

خیلی خوبه ولی خب ازش بخواه یکم رو خودش کار کنه بخاطرت چون اگه قصدت ازدواجه خودت اخر سرد میشی میفهمی چی میگم که