2777
2789
عنوان

من با این مامان فکری عقل چه کنم 🤧

88 بازدید | 4 پست

برا عروسی دختر عمومی افریتم که گفتم تاپیک قبلی چه حرفایی بارمون کرد بالاخره ارایشگاه وقت گرفتم کلی ام پول حقوقمون دادم تا خودم و خواهرم و مامانم بریم دیگه دختر عموم حرف مفت نزنه  فقط پولم به شینیون نرسید به ابجیم گفتم من با فر کن موهاتو کرلی میکنم بعد ارایشگاه خونه تو ام موهای منو سشوار کن  ازون ور مامانم میگه من نمیام ارایشگاه میخواد ات اشغال بزنه صورتمون پوستمان خراب شه  نمیدونم چی بهش بگم همش رو مغزش کار کردم بیا بریم اینا فردا حرف در نیارن میگه من به حرف این جماعت جاهل گوش نمیام ارایشگاه خستم بخدا همیشه بعد هر مجلس بر میگردن پشت سرمون عمه ها و زن عمو ها و دختر عمو هام حرف در میارن 😭😭😭😭نمیدونم مامان عهد دقیانوس امو چه کتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه که با صورت بدون آرایش و روسری بیاد عروسی دختر جاریش میشه؟؟؟

شما برید آرایشگاه مادرتونم توخونه خودتون آرایش کنید روسری هم ببنده مگه چشه؟ خب دوست نداره برای یشب روسری شو برداره کجای این کار اشتباهه همون شما و خواهرتون شیک باشین کسی چیزی نمیگه البته خیلی حرف بقیه براتون مهمه و درمقابل اینهمه توهین باز خواسته اونا رو ترجیح می دید