2777
2789
عنوان

عمل عیوب انکساری چشم و حذف عینک زیر 25 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 43 پست
من سال ۹۷ رفتم تهران بیمارستان فارابی شماره چشمم ۶ هستش و قوز قرنیه دارم و نشد ک عمل کنم الان بنظرتو ...

به نظرم دوباره برین از اون سال تا الان احتمالا تکنولوژی‌های جدیدتر اوردن شاید بشه عمل کرد

همون فارابی مرکز چشمه اونجا برین، و اگر گفتن نمیشه بپرسین مرکز دیگه‌ای هست که انجام بده یا نه، کا معرفی کنن

انشالله عمل میکنین و نتیجه عالی میشه

پزشک بهم گفتن که اول خشکی چشما باید درمان بشه یه ژل میدن بعد عمل که شبا باید زد ایرانیش فایده نداره ...

ممنون عزیزم لطف کردین 💙 من چشمم درحالت عادی اوکیه ولی چند ساعت درس بخونم یا به مانیتور نگاه کنم خشک میشه خیلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوست دارم عمل کنم، یکی از اطرافیان عمل کرد، دکتر بهش گفته بود احتمال برگشت زیاد تر هست بهترین سن ...

منم اخیرا که رفتم اپتومتری، گفتن بهترین سن ۲۵ تا ۳۵ ساله

حالا بیشتر باید پرس و جو کنم چون خیلی دوست دارم زودتر عینک رو بذارم کنار

به نظرم دوباره برین از اون سال تا الان احتمالا تکنولوژی‌های جدیدتر اوردن شاید بشه عمل کردهمون فارابی ...

همون سال هم گفتن برو نور 

دکتر اسمش مریم بود ولی فامیلیش یادم نمیاد گفت من ریسک نمیکنم ک دست ب چشمات بزنم 

گفت برو نور شاید پزشکی تونست ریسک کنه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم اخیرا که رفتم اپتومتری، گفتن بهترین سن ۲۵ تا ۳۵ سالهحالا بیشتر باید پرس و جو کنم چون خیلی دوست د ...

شماره چشات چنده؟؟؟ 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

همون سال هم گفتن برو نور دکتر اسمش مریم بود ولی فامیلیش یادم نمیاد گفت من ریسک نمیکنم ک دست ب چشمات ...

حالا اگر تونستی دوباره برو چون روش‌های جراحی هی دارن اپدیت میشن، فمتولیزیک مثلا جدیده تا چندسال پیش نمیشنیدم بگن اسمشو

بله من ۲۰ سالگی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ممنون راضی بودین؟

آره خیلی به من دکتر گفت باید پی ار کی کنی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎