2777
2789
عنوان

مامان خانوماى مرداد و شهريور ٩٧ بياين اينجاااا 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 237568 بازدید | 40525 پست
خوش اووومدى سوگند جون بيدار شدى بيا بگو چند وقتته و چيكارا كردى و علائمت چيه و اينا    

ممنون

هیچکار نکردم

ماه اول اقدام بودم

آخرین پریودم 14 آبان

البته بچه دوممه

هنوز دکتر و سونو نرفتم حالا حالا هم نمیرم غیر استرس چیزی برام نداره

علائم:فقط تهوع تهوع تهوع تهوع

البته فقط حالتشو دارم فعلا

از همه غذاها و خوراکی ها بدم میاد

اصلا گشنم نمیشه

ترشحاتم زیاد شده

چرا ولی چه جوری جنین اولین روز آخرین پریود تشکیل میشه؟ مگه تخمک گذاری دوهفته بعد اتفاق نمیفته؟ شکل گ ...

تا سونوی ان تی که هفته 11 تا 14 انجام میشه این تاریخ تقریبی حساب میشه

از اون سونو که تقریبا دقیقه سن واقعی حاملگی مشخص میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون هیچکار نکردم ماه اول اقدام بودم آخرین پریودم 14 آبان البته بچه دوممه هنوز دکتر و سونو نرف ...

منم ماه دوم بودم و با توجه سن و سالها قرص ضدباردارى خوردن و پريود و تخمك گذارى نامنظم هيچ اميدى نداشتم بشه ولى انگار خدا خواسته و شده!

فقط چون هيچ علامتى جز دل درد ندارم استرس گرفتم كه نكنه مشكلى باشه 🤨

شوهرمم پزشكه و ميگه الان كار خاصى نبايد بكنى تا وقت سونو هفت هشت هفته كه صداى قلبشو ميشنويم ولى من هى استرس دارم كه برم دكترى چيزى براى چكاپ.

سلام

من 34 سالمه بعد از 2 سال و نيم اقدام خيلي غيرمنتظره ديدم باردارم , 17 آبان تاريخ پريوديمِ دكتر براي اول هفته آينده برام سونو نوشته هنوز علائم خاصي ندارم فقط خييييلي كم حالت تهوع ميگيرم اون هم عصرها و توي خونه بيرون كه ميرم خوب ميشم , اما حالم از خوراكي و غذا به هم ميخوره اصلا ميل به غذا ندارم , دلم هم گاهي اوقات درد ميگيره . 

البته حالت تهوع نشونه اينه كه جنين داره شكل ميگيره

نمي دونم از كي دقيقا ويارمون بايد شروع بشه؟!!!!!

سلام من 34 سالمه بعد از 2 سال و نيم اقدام خيلي غيرمنتظره ديدم باردارم , 17 آبان تاريخ پريوديمِ دكتر ...

سلام سلام

خوش اومدى   

واى نينى غيرمنتظره خيلى ذوق داره. منم فك نميكردم بشه ولى شد! من والا هنوز ميلم به غذام سرجاشه و تهوع هم ندارم. صبح يكم دلم بهم ميخورد ولى راستشو بگم فك كنم اثر تلقين بود بيشتر. شما بتا دادين؟ چند بود؟

سلام سلام خوش اومدى     واى نينى غيرمنتظره خيلى ذوق داره. منم فك نميكردم بشه ولى شد! من ...

من خيلي حس خاصي ندارم , يك روز بعد از موعدم بتا 760 بود ديشب در موردش با دكترم صحبت كردم گفت اصلا به عدد بتا اهميت نده  اما با اينكه خيلي بدغذا شدم توي اين مدت 2 كيلو چاق شدم 

راستي شما تغذيتون چه جوريه ؟ چي مي خوريد چي نمي خوريد؟ مامانم ميگه ازتون تعجب مي كنم ما باردار كه بوديم فقط زعفران و جگر نمي خورديم آخه من هويج-كرفس-پيتزا-كوبيده بيرون و .... نمي خورم

راستي شما تغذيتون چه جوريه ؟ چي مي خوريد چي نمي خوريد؟ مامانم ميگه ازتون تعجب مي كنم ما باردار كه بو ...

من والا از پریروز که فهمیدم همه چی میخورم و تغییری ندادم تو غذام ولی منم این لیستای بلند بالا رو دیدم ترسیدم. نوشته بودم گوشت کبابی نخورین، ماهی میگو نخورین و همینجور لیست بلند بالا. چی بخوریم پس آخه؟ زعفرون در حد توی غذا و روی پلو هم بده؟ من خیلی عادت دارم به زعفرون 

سلام

منم ٢٤ آبان آخرين پريودم بود. ٣ روزه بيبى زدم مثبت شد. يادمه سر بچه اول سريع رفتم آزمايش. الان ولى ريلكس ترم. ١٣ دى هم دكترم وقت داده برم پيشش

آرش عزیزم دوستت دارم. خدايا خودت دو تا جوجه منو حفظ كن
سلام منم ٢٤ آبان آخرين پريودم بود. ٣ روزه بيبى زدم مثبت شد. يادمه سر بچه اول سريع رفتم آزمايش. الان ...

منم مثل شمام

فعلا دکتر نمیرم

اگه حسش بود میرم بهداشت تمام همون چکاب ها رو انجام میدن

هم دکتر دارن هم ماما

رایگان هم هست

والا قدیم انقد سونو و چکاب نمیرفتن

البته نه اونقد بی نمک نه انقد شور😉

من خيلي حس خاصي ندارم , يك روز بعد از موعدم بتا 760 بود ديشب در موردش با دكترم صحبت كردم گفت اصلا به ...

منم وزنم زیاد شده نمیدونم چرا

با اینکه خیلی کم غذا میخورم اصلا میلم نمیکشه

حدس میزنم مثل دوران پریود که وزن کاذبه

اینم کاذب باشه(به خودم امید میدم😉)

من والا از پریروز که فهمیدم همه چی میخورم و تغییری ندادم تو غذام ولی منم این لیستای بلند بالا رو دید ...

زعفرون كه اصلا نخور , ماهي و ميگو رو هم خيلي كم من كه تمام ماهي و ميگو فريزرم ودادم به مامانم