2777
2789

بچها من از دیشب دارم فک میکنم چجوری باید پوشک بچه رو عوض کرد تنهایی؟شاید خیلی بنظرتون مسخره باشه ولی برای منی ک تنهام و کسی ندارم سوال شده بچه ام به دنیا بیاد مامانم فوقش یه ماه بیاد بمونه باهام بعدش من چجوری باید بچه رو بشورمش؟😫با کدوم دستم بچه رو بگیرم با کدوم دستم شلنگ🫣اگه بنداژمش چی🥺

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نگران نباش موقعی که مامانت کاراشو میکنه نگاه کن یاد بگیر منم مثل شما بودم ولی دو سه بار نگاه کر ...

سر نمیخوره دست و پا بزنه یهو تعادل بهم بریزه؟🥺

اینقدر سختش نکن برا خودت .من که همون روز اول اومدم خونه خودم .مامام هم فقط بعضی وقتا میومد بهم سر می ...

بخدا نمیخام سختش کنم ترسیدم راسش فک کن نتونم بچه رو تمیز کنم گناه داره واقعا چجوری باید بگیرمش تو بغلم هم بشورمش هم اب بگیرمش😂

من تا سنگینیش اذیتم نمیکردم تو روشویی میشستمش دیگه بزرگتر که شد تونست بیاد تو دستشویی اونجا میشستمش

اصلا نگران نباش یهو یجوری راه میفتی انگار از اول زندگیت بلد بودی

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

اخه اونجا نهایتا جیش کرده باشه میشه شستش🥺

پوشک باز کردی، اگر شماره ۲ بود، با قسمت تمیز پوشک پای بچه رو تمیز میکنی، یا هم دستمال مرطوب، من برای دخترم دستمال مرطوب زیاد نمیزدم، بعضیاشون خیلی عطری بودن.

بعد دیگه کثیفی خاصی رو پای بچه نیست، راحت تو روشویی میشوری.

والله با شلنگ داخل کاسه ی توالت ، تنهایی محاله.

من تررجیحم اینه بچم از دستم نیوفته و اتفاق بدی نیوفته.

روشویی رو هر روز با وایتکس و شوینده های دیگه تمیز میشورم

من تا سنگینیش اذیتم نمیکردم تو روشویی میشستمش دیگه بزرگتر که شد تونست بیاد تو دستشویی اونجا میشستمشا ...

انشالله خیلی میترسم کم بیارم جلو خانواده شوهرم پشتم صفحه بزارن بچه داری بلد نیس🥺

پوشک باز کردی، اگر شماره ۲ بود، با قسمت تمیز پوشک پای بچه رو تمیز میکنی، یا هم دستمال مرطوب، من برای ...

افرین درست میگی همینجوری خوبه😍🙏🏻اول پاکش کنی بعد بشوریش😍هیچوقت فک نمیکردم واسه شستن بچه انقدر ذوق کنم😂😂😂😂

انشالله خیلی میترسم کم بیارم جلو خانواده شوهرم پشتم صفحه بزارن بچه داری بلد نیس🥺

آها اینم بگم از الان بدون چرت و پرت زیاد قراره بشنوی از آدمای عقده ای سعی کن حساس نشی چون اوایلش افسردگی پس از زایمان میاد سراغ آدم اذیت میشی

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

آها اینم بگم از الان بدون چرت و پرت زیاد قراره بشنوی از آدمای عقده ای سعی کن حساس نشی چون اوایلش افس ...

کاش نیان برای دیدن اینکه ببینن چیکار داریم میکنیم