یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
خب تا تهش برم چی بشه؟رشته اولم مردونه هست به درد نمیخوره ادامه اشرشته دومم باز ادامه بدم خوشم نمیاد
خب چرا رفتی
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
نه کلیشه ای نیست داداش من همین سن از یه شغل دیگه برگشت امسال کنکور بده بره سمت هدفش
ببین کلیشه ای نیست خب من باورش دارم تا وقتی زندم نمیزارم حسرت هیچی بکشم چون یه بار کشیدم نابود شدممم اگه فک میکنی دیره یا سخته صبر کن ببین درد حسرت کشیدنش چقدره
واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه