یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم دختر همسرم از ازدواج قبلش پیشمه مثل بچه خودمه اخرش اون مامانشو مسلما دوست داره چون هر چی باشه مادر واقعیه حالا هر چقدرم که بد باشه و مدام میگه اگر مامانم منو بخواد من باهاش میرم و اونو دوست دارم ، اما خب بچه ای که هیچ خانواده ای نداره یا خدایی نکرده والدینشون فوت شدن شما مادر واقعیش میشی دیگه
یکی از همکارام چندسال پیش یک نوزاد از طریق بهزیستی به فرزندی گرفت.فکر کنم نصف خونه را به اسم بچه زدن.همکارم بعد گرفتن بچه استعفا داد ورفت ومتاسفانه خبری ندارم.
اگه اون بچه از راه غیر شرعی به دنیا اومده باشه چی؟ مثلا حاصل رابطه نامشروع یه مرد و زن کثیف باشه، یا مثلا حاصل رابطه گروهی آدمای کثیف. اونوقت این توی ذات اون بچه تاثیر بدی نمیذاره ناخودآگاه؟ بعد حس خودتون به این موضوع چی هست؟ من که حس بدی میگیرم