2777
2789
عنوان

سلام کی فرزندخونده گرفته جدیدا بیاد صحبت کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دختر همسرم از ازدواج قبلش پیشمه مثل بچه خودمه اخرش اون مامانشو مسلما دوست داره چون هر چی باشه مادر واقعیه حالا هر چقدرم که بد باشه و مدام میگه اگر مامانم منو بخواد من باهاش میرم و اونو دوست دارم ، اما خب بچه ای که هیچ خانواده ای نداره یا خدایی نکرده والدینشون فوت شدن شما مادر واقعیش میشی دیگه 

والا من یه چی بگم من تا 15 سالگی فکر میکردم داداش بزرگم داداشم اما پسر عموم بود خانوادش فوت شده بودت ...

منم خیلیاشونو دیدم ،نمیدونم چرا بی چشم و روان ... بچه خودت بدردت نمیخوره   بری بچه یکیو بیاری اینجوریم کنه باهات

یکی از همکارام چندسال پیش یک نوزاد از طریق بهزیستی به فرزندی گرفت.فکر کنم نصف خونه را به اسم بچه زدن.همکارم بعد گرفتن بچه استعفا داد ورفت ومتاسفانه خبری ندارم.

منم خیلیاشونو دیدم ،نمیدونم چرا بی چشم و روان ... بچه خودت بدردت نمیخوره بری بچه یکیو بیاری اینجور ...

دقیقا دیروز یه نفرم گفت 

یه نفر می‌شناسن بچه پرورشگاه بوده وقتی سرپرست هاش پیر شدن اونا رو برده خانه سالمندان 

اکانت واگذار شد .

من سه سال پیش وقتی دخترم ۴ ماهه بود آوردمش.نه اصلا بی تابی نکرد تازه کلی می‌خندید و خوشحال بود

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

من یه بار به مادرشوهرم گفتم چقدر خوبه بچه به سرپرستی گرفتن 

کلی جبهه گرفت که نه اصلا خوب نیس آدم برکت از زندگیش می‌ره و آدم نمیدونه داره حلال زاده بزرگ می‌کنه یا ببخشید حروم زاده  

خلاصه هنوز که هنوزه داره از بدی های بچه به سرپرستی گرفتن میگه هراز گاهی

دقیقا دیروز یه نفرم گفت یه نفر می‌شناسن بچه پرورشگاه بوده وقتی سرپرست هاش پیر شدن اونا رو برده خانه ...

خب خیلی ها هستن بچه خودشون پدر ومادر پیرشدن بردن خانه سالمندان.خیلی به فرزندخونده بودن وبچه خودآدم بودن ربط نداره

اگه اون بچه از راه غیر شرعی به دنیا اومده باشه چی؟ مثلا حاصل رابطه نامشروع یه مرد و زن کثیف باشه، یا مثلا حاصل رابطه گروهی آدمای کثیف. اونوقت این توی ذات اون بچه تاثیر بدی نمی‌ذاره ناخودآگاه؟ بعد حس خودتون به این موضوع چی هست؟ من که حس بدی میگیرم

من یه بار به مادرشوهرم گفتم چقدر خوبه بچه به سرپرستی گرفتن کلی جبهه گرفت که نه اصلا خوب نیس آدم برکت ...

متاسفم براش.چقدر بعضی ها کوته فکر هستند.من از وقتی دخترم اومد آنچنان خیر و برکت سرازیر شد که خدا میدونه

یهو همه کارهامون درست شد.الانم هر چی دارم فکر میکنم از برکت وجود دخترمه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دقیقا دیروز یه نفرم گفت یه نفر می‌شناسن بچه پرورشگاه بوده وقتی سرپرست هاش پیر شدن اونا رو برده خانه ...

شاید اینی ک میگمو ب بقیه بربخوره  اما من حاضرم بچه نداشته باشم تا بچه یکی دیگ رو بزرگ کنم معلوم نیس نتیجه چ رابطه این....