2777
2789
عنوان

کلاس های آمادگی زایمان در مشهد

465 بازدید | 12 پست

سلام خانوما 

یه سوال داشتم .میخواستم ببینم کسی هست که بدونه کلاس های آمادگی زایمان تو بیمارستان رضوی هست یانه؟ و هزینه اش چقدره؟

جای دیگ ای هم اگه می‌شناسین که برگزار میشه بهم معرفی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شخصا دوست داری بری که هیچی. وگرنه من رفتم بی‌فایده. روزی یه ساعت پیاده‌روی کن. بدنتو به بهترین و ...

آخه من بارداری اولمه چیزی یاد ندارم

مثلاً میگن نحوه زور زدن موقع زایمان و ورزش های موقع زایمان و اینکه چیکار کنی خیلی مهمه

آخه من بارداری اولمه چیزی یاد ندارممثلاً میگن نحوه زور زدن موقع زایمان و ورزش های موقع زایمان و اینک ...

من زایمان اولم رفتم. هیچ فایده‌ای برام نداشت. توی درد نه حوصله ورزش داری نه حواست به تنفست هست😅

بارداری دومم روزی یه ساعت پیاده‌روی داشتم. خرما خوردم. زمان درد هم سجده می‌کردم. خیلی راحت زایمان کردم. 

شما هم روزی یه ساعت پیاده روی کن. هر روز خرما بخور. موقعی هم که درد زایمان گرفتی به حالت سجده برو. فقط موقع درد ها. مواقع دیگه نمی‌خواد. 

من الان ۲۷ هفته هستم از کی باید روزی یه خرما بخورم.؟

روزی 3 تا 5 عدد بخور

از همین امروز شروع کن. 

من بارداری دومم از همون اول می‌خوردم. 

پیاده‌روی هم از ماه دوم انجام می‌دادم. 

موقع درد سجده یادت نره. بارداری دومم خیلی تحقیق کرده بودم. حتی از قدیمیای اطرافم پرسیدم. همه میگفتن زمان قدیم هیچ زائویی به کمر نمی‌خوابیده. کاری که الان می‌کنن. توی نت هم بزنی میبینی اونایی که کار طب سنتی انجام میدن قبول ندارن این حالتو. 

با این وجود موقع زایمانم اول گفتم ول کن بابا. اینا همه حرفه. خواستم بلند شم مثل زایمان اولم با توپ ورزش کنم یا راه برم. ولی بعد به خودم گفتم من این همه تحقیق کردم خب باید یه استفاده‌ای هم بکنم. خلاصه تمام مدتی که درد داشتم به حالت سجده بودم. درد که تموم میشد روی تخت می‌نشستم و استراحت میکردم. 

اهل جیغ و داد هم نیستم. ماماها حواسشون نبود بهم. بعد یه ساعت یکی‌شون اومد معاینه‌ کرد یهو هل شد. همکاراش صدا زد گفت این خانم الان همینجا زایمان می‌کنه😂 دید کسی نیومد دوید بره دنبالشون. من دوباره دردم شروع شده بود رفتم به حالت سجده. برگشت منو دید گفت آفرین همین‌ شکلی بمون تا بیام. 

زایمان اولم اصلا بچه دنیا نمی‌اومد. بعد ساعت‌ها درد کشیدن متخصص اومد بالا سرم. حالمو که دید گفت برو به حالت سجده. باور کن نیم ساعت بعدش بچه بغلم بود. 

روزی 3 تا 5 عدد بخوراز همین امروز شروع کن. من بارداری دومم از همون اول می‌خوردم. پیاده‌روی هم از ماه ...

چه خوب 

کاش زایمان منم اینجوری باشه😂

ممنونم عزیزم از راهکارت

حتما انجام میدم🌹🌹

چه خوب کاش زایمان منم اینجوری باشه😂ممنونم عزیزم از راهکارتحتما انجام میدم🌹🌹

ان‌شاءالله به سلامتی زایمان کنی گلم

هنوز خیلی وقت داری. میتونی درمورد راهکارهای زایمان راحت توی طب سنتی تحقیق کنی. از اطرافیانت هم بپرس.