2777
2789
عنوان

بیایید از تجربه بگم کیف کنید

184 بازدید | 16 پست

بچه ها من پارسال یه سری جوشهای چرکی میزدم میترکوندم

جاش مونده بود

هی دارو‌مصرف میکردم اورانگوتان میخوردم فایده نداشت بدتر میشد خوب نمیشد

یکی از دوستام گفت برو پیش دکتری به اسم سینا صفایی مطبش توی اقدسیت شنیده بودم تشخیص های درمانیش خوبه

هیچی خلاصه ما رفتیم

وقتی رفتم برام تجویز کرد باید مزونیدلینگ بکنم با یه سری کوکتل های خاص

با خودم گفتم ولش کن بابا ارزش نداره همش الکیه این تو سایتش کلی عکس با بازیگرا داره باید خدا تومن پول بدم😂

اولش خیلی دودل بودم ولی بعدا اوکی گفتم بزار امتحان کنم

بعد ۶جلسه شاید باورتون نشه ولی صاف صاف شد

واقعااااا بی تاثیر نیست این مزونیدلینگ

من با چشمای خودم تغییر رو دیدم

گفتم شروع کنیم بقیه بچه ها چه روش هایی رو امتحان کردن به اشتراک بزارید شاید بدرد بقیه بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من بگم یکی هس بیاد بگ من اینکارو کردم نشده یا عزیزم این روش اصلا روش خوبی نیست 😂

😂نه خب
من راستش چون جواب گرفتم گفتم بگم
واقعیت خدایی فکر نمی‌کردم از بس همه تبلیغ میکنن
گفتم بگم کارش خوبه
حداقل قابل اطمینانه

تبلیغ زیر پوستی خوبی بود کیف کردم واقعا

حالا والا نمیدونم چطور باید اثبات کرد
شما فک کن تبلیغه
ولی من واسه اطلاعات عمومی خودتون گفتم
اتفاقی که پیش اومده شما چرا جنبه بد قضیه رو نگاه میکنی قربونت برم

قرص اورنگوتان نداریم راکوتان منظورته؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اورانگوتان میخوردی؟؟🥴🥴🥴

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ااا اشتباه تایپ کردماین کیبوردم فعال خودکارهحواسم نبودارخ همونپدر کبدم دراومدآبم کم میخوردم

ممنون از اینکه تجربه تون رو به اشتراک گذاشتید🤍

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

قربونت برم چون اسم آوردی تبلیغ محسوب میشه دیگه

اخه اسمشو اوردم
چون کارش خوب بود
شما یه جایی میری خوبه به مامان و خواهر و بقیه نمیگی اسمشو

منم چون تجربه داشتک گفتم
توی اقدسیه من گفتم خیلی گرون باید بشه
ولی صرفه داشت
واسه این اسمشو گفتم
از شماهم خواستم دارید تحربه شو بگید
یا اگر دکتر بهتری هست
اگر تبلیغ بود که نمیگفتم اسم بگید شماهم