2777
2789

رابطه من و همسرم چقدر روی رفتار و تربیت بچه‌مون تأثیر می‌ذاره. گاهی وقتا که بحث کوچیکی بین ما پیش میاد، می‌بینم بچه‌م چقدر زود واکنش نشون می‌ده یا حتی ناراحت می‌شه. 😔 از طرف دیگه وقتی ما با هم مهربونیم، انگار اونم آروم‌تر و شادتره.سوالی که ازتون دارم اینه که شما چه کارهایی می‌کنین که فضای خونه براتون آروم و پر از انرژی مثبت باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه که بودم پدر و مادرم همیشه باهم دعوا میکردن 

وقتی یاد اونموقع میگفتم همه احساسات منفی دوباره برام زنده میشن 

نتیجه اش شد اینکه من یه آدم افسرده شدم با کلی اضطراب و انواع وسواس هارو هم تا الان تجربه کردم 

کلی رو خودم کار کردم تا مقداری از اون آسیبها رو به حداقل برسونم 

هنوزم از نظر روحی اذیتم و همش برمیگرده به آسیبهای دوران کودکی 

اختلافاتمون رو علنی نمیکنیم در مورد مسائل علنی شده هم بچه ها رو توجیه میکنیم که متوجه بشن موقتی و گذرا هست و جای نگرانی نداره 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

صفر تا صد رفتارهاتون رو آینده ی اون بچه تاثیر داره ، من همه چی یادمه و گاهی میگم مامانم تعجب میکنه

مثلا استرس بالای مامانم و کمال گرا بودنش رو من اثرات خیلی خیلی بدی داشته که درست شدنی هم نیست

یا اضطراب جدایی که از دعواهاشون جلو من می گرفتم و تا الان هم دارم ، بعدش با هم خوش و خرم بودن اما من درگیر رهایی و هزارتا فکر تو ذهن بچگیم

هر چی ذهن اون بچه قوی تر باشه اثرات بیشتره

اگه بحث و دعوا تون در حد معمولی و به هم توهین نمیکنین ، زد وخورد ندارین اشکال نداره ، بچه ها باید ببینن پدر و مادر با هم اختلاف پیدا میکنن ، مشکل دارن ولی حلش میکنن ، باز هم همو دوست دارن ، بچه نباید خیلی هم پاستوریزه بزرگ بشه ، در عین حال نباید تو تنش هم زندگی کنه