2777
2789
عنوان

پیش بینی قیمت طلا

10762 بازدید | 17 پست

به نظرتون بالا میره هنوز یا یهو ریزش میکنه؟ 

میخوام یکم طلا بگیرم ولی دو به شک ام 

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

لطفابگیر اصلانمیادپایین هیچوقت

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالا میره و بعد شاید بیاد پایین، بشه همین قیمت الان 

البته شاید هم نیاد .تورم وحشتناکه

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

کِی دیدی طلا بره بالا بعد بیاد پایین؟

واقعا😂😂

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

تا نوسانش کمه بگیر ،هیچ وقت زیر پنج هم نمیاد. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
وقتی از مردم عادی بپرسی موقعی که قیمت رفته بالا و تو پیک قیمتی میگن بخر و می‌ره بالا

درسته

یکی از دوستان اینجا وقتی طلا حدود ۴۳۰۰بود همین تاپیک رو زد همه بهش گفتن بخر  ولی اون دوستمون آخرش نتیجه گرفت منتظر ریزش قیمت طلا بمونه فکر کنم هنوز هم منتظره

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

طلا گرمی۵میلیونو دیگه تثبیت کرده و همین طور دلار۸۰ تومنو دیگه بعیده از این قیمت‌ها پایینتر بیان

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
عزیز پایینش همون از ۵۳۲۰ اومد ۵۱۲۰ چرا نگرفتی اگه پولت کم

پولم که کم هست 

میخوام از میلی گلد بگیرم که تازه باهاش اشنا شدم

یکی از دوستان اینجا وقتی طلا حدود ۴۳۰۰بود همین تاپیک رو زد همه بهش گفتن بخر ولی اون دوستمون آخرش نت ...

دقیقا من رفتم خریدم ۴۲۹۰ بود 😁😁😁😁😁😁

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦