2777
2789
عنوان

جواب اینا رو چی بگم

68 بازدید | 4 پست

خانوما ، من معلمم ، معلم یه درس سخت دبیرستان و فوق العاده هم فشار رومه امسال چون کلاسایی که بهم دادن فوق العاده ضعیف هستن درسی و یه کلاسم فوق العاده بی ادب و والدین های فوق العاده بی ادب تر از دانش آموز دارن ،فشار تدریس واسه همچین کلاسی خیلی زیاد هست ، بحدی که من از تایم آزاد زندگیمم دارم میزنم بخاطر کارم ، خواب کافی ندارم شبانه روز ، چون سطح کلاس پایینه ،فایل های تدریسم مناسب این سطح داغون دانش آموز نیست و بی ادبی و توهین والدین از یه طرف ، فشار مدیر و آموزش و پرورش و ...از یه طرف ...فشار و بار روانی امتحان نهایی یه طرف ،دانش آموزا یه تعدادشون مشکلات خانوادگی و روحی دارن یا افسردگی دارن یا کمبود توجه یا پدر و مادر طلاق گرفتن یا طلاق عاطفی گرفتن جدا زندگی میکنن، اونوقت هرجا میرم بین فامیلا و آشنا ، میگن آسون ترین شغل معلمی هست راحتید و اینا ، واقعا معلمی تمرین صبر هست مخصوصا واسه همچین کلاسی ، اما اطرافیان میگن راحت ترین شغله ، واقعا یه تایمایی عین امروز کلافم از همچی ، واقعا نمیدونم چی بگم در جواب این فامیل ، حقوقمم کمه اما تصورشون اینه داریم پول پارو میکنیم 

...

عزیزم هر شغلی سختی خودش رو داره. حداقل شما در کنار این سختی ها 3 ماه تعطیل هستید.به این جهت بهتون میگن. وگرنه کار مهندس پرستار کارمند کارگر و ... هم سختی ها و چالش های خودشو داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لازم نیست جوابی بدین بزار همینطور فکر کنن

فکر اونا تاثیری توی سخت و آسون شدن کار شما که نداره هرچقدر هم توضیح بدین انگار به دانش آموزاتون دارین توضیح میدین مطمئن باش هیچی نمیفهمن

فقط خیلی خاستی جواب بدی بگو با این سطح از ادب و هوش بچه ها‌ی الان کاره ما آسونتر هم خواهد شد و بعد یه خنده‌ی کنایه آمیزی بزن و رد شو…

ببین عزیز هر شغلی سختیای خودشو داره هر شغلی که فکرشو بکنی اگه میبینی مردم میگن معلمی آسونه در قیاس با مشاغل دیگه میگن 

طبیعتا کسی که خواسته معلم بشه باید عاشق سر و کله زدن با بچه ها و ارتباط با  آدما باشه البته قبول دارم نسل جدید خیلی احترام و ادب براشون مهم نیست اما ماهیت شغل معلمی همینه