2777
2789
عنوان

40نفر بیاین برا حاجتتون حمد میخونم 🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا میکنی خدا به دلم آرامش بده؟یکم صبر و حوصله م بیشتر بشه و زود عصبی نشم؟؟

چشم حتما دعا میکنم عزیزم 

توروخدا شما هم دعا کن خونوادم بی دردسر جواب مثبت بدن ازدواج کنیم خوشبخت بشیم

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

دعا کن خدا همون طور که مهر بچه تو دلم گذاشته تو دل شوهرمم بزاره و بزودی با رضایت اقدام کنیم و باردار بشم❤انشالله به حاجتت برسی و روزهای خوشی با عشقت  در کنار خانوادت سپری کنی و خبر ازدواجتو همینجا بهمون بگی عزیزم .

باردارم❤❤

الهی به عشقت برسی عشقم ازدواج کرد دارم دق میکنم

آمین عزیزم چقدر دردناک ‌

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
برات حمد خواندم و دعا گرفتم انشالله نفسم حق بشه و ب نیتت برسی لطفا دعا کن قبول شم ی آزمون مهم دار ...

خدا خیر دنیا و آخرت نصیبت کنه ،آمین عزیزم 

چشم حتما منم از ته دلم دعا میکنم ان‌شاءالله قبول بشی و موفق ترین باشی بحق آبروی حضرت علی اصغر

گلم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله به چیزی که می‌خوای برسی لطفاً برای بارداریم برای همسرم و برای دو تا از رفیقام دعا کن

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

عزیزم من برات دعا میکنم انشالله حاجتروا بشی و خوشبخت❤️🤲🏻

لطفا دعام کن خدا بهم نظر کنه دارم کم میارم 😢😢

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

عزیزم...واسه منم دعا کن مشکل کاریم حل شه یکساله درگیرم🩷

چشم عزیزم حتما 

توروخدا از ته دلت دعا کن مامانم با دیدن عشقم خودش جواب مثبت بده داداشام و ابجیام هم همینطور