2777
2789
عنوان

به چه آدمایی میگن پولدار

333 بازدید | 20 پست

مثلاالان یکی تهران نیاوران  یا زعفرانیه ولنجک زندگی میکنه فقط یه خونه داشته باشه پولداره یاباید ویلا

مغازه وکلی چیزای دیگه داشته باشه ثروتمندمحسوب بشه

از نظر من کسی که برا خرید کردن دغدغه چک کردن موجودی نداشته باشه پولداره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

والا فامیل ما ماشین پراید داره 

یه ساختمون بزرگ هم تو پایین شهر داره ولی همه میدونن که خیلی پولداره ولی کلا ساده زیسته بیشتر به تیپ و قیاعشون و خوراکشون میرسن 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه همیشه موجودیت کمتر از100 میلیون نشه موجودی شوهرم کمتر از3،4میلیارد نشه خونه وماشین خوب هم باشه 

اییییی چقد خوبه😄

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

یکی از فامیلامون یه خونه تو جردن و یه شاسی بلند داره خودش مهندسه ولی درامد دوم داره و حقوقش از درامد دومه بیشتره توی تهران داراییش همیناس ولی توی شهرای اطراف ملک های دیگه داره بی دغدغه خرید میکنه تفریح میره سفر یهویی میره به نظرم پولداره ولی شده باهاش حرف بزنی بناله به نظرم اینا ناشکرن 

خودتی😊

هر وفت رفتی خرید بدون اینکه به قیمتش  نگاه کنی پولداری

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

پولدار کسیه که صرفا پولو نگه میداره.....حتی واسه خودشم ارزونترینا رو میخره ...ولی فلان خونه ویلا باغ داره حالا برو نگاه کن از منم فقیرانه تر زندگی میکنه......ثروتمند کسیه که با همون پولش چه کم چه زیاد بهترین چیزا رو میخره ...ذهنش ثروتمنده ....

خوب شد؟؟؟؟
هر وفت رفتی خرید بدون اینکه به قیمتش نگاه کنی پولداری

اگه پولدارا میخواستن اینطوری خرج کنن

هیچوقت پولدار نمیشدن

پولدارای واقعی خرج نمیکنن خسیسن😂

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

از نظر من کسی ک چند تا خونه تو منطقه یک تهران داره و چند تا ویلا و ماشین خارجی خوب داره و یا حتی کارخانه و زمین  و میتونه هرموقع عشقش کشید مهاجرت کنه ثروت مند هست😀

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️