2777
2789
عنوان

کسی اینجا دامپزشک نیست 😭

134 بازدید | 16 پست

خیلی نگرانم توروخدا اگه کسی هست بگه یه چندتا سوال ازش بپرسم

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

اگه کسیو میشناسید اینجا دامپزشک باشه تگ کنید لطفا😭

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر سریع دامپزشکی حضوری بچه رو تروخدا خیلی گناه دارن

بردم. دیروز بردم امروزم عمل داره برای پاش خودشون گفتن مشکل دیگه ای ندار ولی حس میکنم بچه عادی نیست اصلا خیلی میترسم هرچی میگم عادی رفتار نمیکنه میگن بخاطر درده

چیشده دامپزشک نیستم ولی شاید تونستم کمکت کنم

سگم از ارتفاع خیلی زیاد پریده پایین و پاش شکسته و شکمش کبوده و چشمش کل سفیدیش شده خون

کلی غکس ازش گرفتن گفتن مشکل دیگه ای یعنی داخلی نداره

ولی من دارم میبینم عادی نیست رفتاراش تنفسش سزیع تر شده گیجه با شوک نگاه میکنه 

خیلی میترسم خیلی

گفتن اگه تو ادرارش خون بود یعنی مثانه ش مشکل داره. نبود 

سگم از ارتفاع خیلی زیاد پریده پایین و پاش شکسته و شکمش کبوده و چشمش کل سفیدیش شده خونکلی غکس ازش گرف ...

میخوام یکی که بلده بیاد علائم خون ریزی داخلی یا چمیدونم مشکل پیدا کردن ریه یا همچین چیزیو بگه ببینم چه خاکی به سرم کنم

سگم از ارتفاع خیلی زیاد پریده پایین و پاش شکسته و شکمش کبوده و چشمش کل سفیدیش شده خونکلی غکس ازش گرف ...

وای عزیزم متاسفم... کبود بودن شکمش بخاطر اسیبیه که دیده و خون افتادن چشاش برای پاره شدن رگای چششه که خطرناک نیست خوب میشه یکی دو روز دیگه 

بیشتر علائمی که گفتی برای ترس و شوکیه که بهش وارد شده و اگه پاش شکسته قطعا برای دردشم هست نگران نباش

این نیز بگذرد...

وای عزیزم متاسفم... کبود بودن شکمش بخاطر اسیبیه که دیده و خون افتادن چشاش برای پاره شدن رگای چششه که ...

اره دکترا هم همینوگفتن.. امیدوارم همینطور باشه هوف ممنونم

میخوام یکی که بلده بیاد علائم خون ریزی داخلی یا چمیدونم مشکل پیدا کردن ریه یا همچین چیزیو بگه ببینم ...

بالا میاره حالت تهوع داره؟ غذاشو میخوره یا نمیخوره؟ حالت غش کردن و تشنج اینا داره؟ 

برای آسیب ریه هم خس خس کردن و به سختی نفس کشیدن سرفه های مکرر و شدید گردنشو به سمت پایین میکشه و خس خس میکنه 

این نیز بگذرد...

بالا میاره حالت تهوع داره؟ غذاشو میخوره یا نمیخوره؟ حالت غش کردن و تشنج اینا داره؟ برای آسیب ریه هم ...

نه هیچی. غذاشو اخرین بار دیشب دادم چون امروز عمل داره نباید چیزی بخوره. خیلی با اشتها خورد با وجود شکستن دندونش و درد تو لثه هاش خوب غذا خورد. علائم دیگه ای نداره خداروشکر فقط تنفسش سریعتر شده . فکر کنم جدی همش بخاطر درد و شوک باشه و من چون خیلی روش حساسم زیادی بزرگش کرده باشم

نه هیچی. غذاشو اخرین بار دیشب دادم چون امروز عمل داره نباید چیزی بخوره. خیلی با اشتها خورد با وجود ش ...

خب عزیزم خداروشکر چیزیش نیست از ترس فریک زدی تو به خودت مسلط باش و عیب بیخود رو اون بچه نذار. الان اونم استرس تورو میفهمه بدتر میترسه. آروم باش و سعی کن اونم آروم کنی 

این نیز بگذرد...

خب عزیزم خداروشکر چیزیش نیست از ترس فریک زدی تو به خودت مسلط باش و عیب بیخود رو اون بچه نذار. الان ا ...

هوف باشه گلم ممنون از کمکت ❤