2777
2789

هم از نظر جسمی هم روحی داغونم

با اون حال بدم نشستم برای امتحان خوندم دیروز غروب اعلام کردن تعطیله تازه امروز  اولین امتحانمون بود حاضر بودم ۱۰ بگیرم ولی بدم از امتحان ک گریزی نیست باید بلاخره بدیم

الان میفته بعد از امتحان آخر هم دوباره حدود ۲ ۳ هفته دیگ باید بشینم اون درس کوفتی رو بخونم چون یادم رفته هم از تعطیلات میان ترم داره کم میشه😭   حالا معلوم نیست بازم تعطیله یا نه   کوفتی داره برف هم هفته های دیگ میاد..  باید در دانشگاه رو تخته کنیم  خستم من کشش ندارم ۳ هفته بیشتر درگیر ترم باشم..... همه دوست دارن زودتر امتحان بدن تموم بشه کم آوردن  تازه یه چیزایی دیگ برای خودم پیش اومده حالمو بدتر کرده  گفتم بیام اینجا غر بزنم 💔

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

کثافتا نصف شب به ما گفتن تعطیله امروز امتحان داشتممم😭

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کثافتا نصف شب به ما گفتن تعطیله امروز امتحان داشتممم😭

وایییی خیلی بده خیلی 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

جوش نزن بابا میگذره این چند هفته هم بعد میبینی سر بیخود حال خودتو بد کردی الان که تعطیل شدیم کاری نمیشه کرد برو یکم استراحت کن فیلمی چیزی ببین حال و هوات بهتر شه 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم بدیم ولی امام حسین خیلی دوست دارم💔

مال من امروز آخرین بود زبان ترکیبی بود افتاد ۲۹ ام حالا خدا کنه مثل تعطیلی های گرونه نشه واقعا دیگه ...

هیییی خوبه برای شما آخری بود برای ما اولیه حس میکنم میخواد مثل کرونا بشه 

کاش واسه ما فردا کنسل شه😭

🦦🦦🦦🦦

حالا من هیچی نخوندم یهو دیدم تعطیل کردنتازه میخواستم دیشب تا صبح درس بخونم

حال کردیا😂اینجور موقع ها آدم دلش میخواد از خوشحالی پرواز کنه 

کاش یه جوابی هم به ملت بدن

دقیقا 

جوش نزن بابا میگذره این چند هفته هم بعد میبینی سر بیخود حال خودتو بد کردی الان که تعطیل شدیم کاری نم ...

درسته چاره ای ندارم واقعا 🥲💔