2777
2789
عنوان

اصلا احساس خوشبختی نمیکنم

111 بازدید | 7 پست

امسال سال خوبی برام نبود

نمیدونم مشکل از چیه

خوشبختی بقیه رو میبینم حسرت میخورم

مامانم رفت عشقم رفت

خیلی احساس تنهایی میکنم هیچ دوست و رفیقی ندارم مخاطبامو بالا پایین میکنم غیر عمم که اونم نمیتونم هر حرفیو بهش بزنم کسی نیست بهش پیام بدم باهاش حرف بزنم 

من ادم ناشکری نیستم ولی دلم یه خوشحالی از ته دل میخواد از تنهایی بدم میاد بشدت احساس تنهایی میکنم 

خرید تنهایی میرم خیلی بخوام با یکی حرف بزنم تو یادداشت گوشیم با خودم حرف میزنم 

اخه چرا اینجوریه

《5 صلوات میفرستین لطفا 》 معنی حسرت و وقتی فهمیدم که برای شاد کردن مادرم ، به جای هدیه خریدن یه فاتحه خوندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم متاهلم مامانم که اصلا نمیتونم روش حساب کنم قبلا تو یادداشت گوشیم با خودم حرف میزدم اللن همونم حوصله ندارم از بس ریختم تو خودم حرفامو سنگ شدم با مرگ عزیزترین کسمم گریم نمیگیره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا مادرتون رو بیامرزه برین سرخاکش اون میشنوه باهلش حرف بزنید شاید شما نبینش اما اون شمارو میبینه به دیدارتون میاد 

در هیچ شرایطی تنها نیستی عزیزم خدا هست با خدا ارتباطت رو قوی کن 

همه گویند که طاهر کس نداره

خدا یار موئه چه حاجت کس

من خیلی تنهام 

خانوادم پرجمعیته خواهربرادرام به کفر ابلیس نمی ارزن

انقدر ازشون ضربه خوردم صد رحمت به غریبه ها

کاش خدا یجوری دلمو آروم میکرد....

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی