2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا دلم نمیخواد دیگه با دوستم ارتباط داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 79 پست
من اصلا حس خوبی نمیگیرم مخصوصا اینکه احساسمون متقابل نیستاز نظر خودش دوست صمیمی هستیم

چند وقته دوستید؟ شاید از سر تنهایی زیادشه همچین تفکری داره آخه احساس صمیمیت اگر دوطرفه نباشه که به درد نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب جوابشو نده کم کم دور شو ازش. اصلا دوستی مجازی ب درد نمیخوره

الان مجازی شده، 

دوست دارن مدرسمه خیلی وقته میشناسمش

ولی من الان هیچ صمیمیتی بینمون حس نمیکنم حالا اون منو با پستای رفاقتی سوراخ کرده

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...
حالا من دوستم در شرف مزدوج شدنه احتمالا دیگه رابطه اش هم قطع کنه کلا 🤣 خودش چیزی نگفته ولی حدسم این ...

کاش اینم قطع میکرد به خدا بهتر بود😂😂

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...
نگومن یکی از رفیقام مجازی بود اومد دیدمش الان حضوری شده آدم بدی نیس/

خب هر کس ی نظری داره. من میگم دوست فقط دوست قدیمی. هم محلع ای یا هم مدرسه ای یا هم بازی بچگی. ب جدیدا نمیشه خیلی اعتماد کرد تک و توک خوب در میان

خب هر کس ی نظری داره. من میگم دوست فقط دوست قدیمی. هم محلع ای یا هم مدرسه ای یا هم بازی بچگی. ب جدید ...

من دوست دوران مدرسم قطع ارتباطیم

اما با این رفیقم ۳ ساله رفیقیم

یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔

الان مجازی شده، دوست دارن مدرسمه خیلی وقته میشناسمش ولی من الان هیچ صمیمیتی بینمون حس نمیکنم حالا او ...

به نظرم با کمال احترام و ادب باهاش صحبت کنید و حرفاتون رو بهش بزنید و اجازه بدید اونم حرفای خودش رو بزنه.(البته سعی کنید با شناختی که ازش دارید یه طوری آگاهش کنید که کمتر ناراحت بشه.)

منم با دوستم هیچ اتفاقی بینمون نیفتاده ولی میخواد مهاجرت کنه و رابطمون سرد شده فقط چند ماهی یکبار یه ریلز میفرسته یا میگه بیا بریم بیرون بعد چند ماه اونم دیگه خبر نمیده دلم میخواد کلا تموم شه بره این رابطه

معجزه خود تویی ...🩵🌱