2777
2789
عنوان

چونه زن های حرفه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 20 پست
مثلا چیزای گرون خریدنی شایدمثلا طلا

خب روشتون چیه واسه چونی زنی 

همون اول می گین گرون دارین می دین؟

یا می گین با تخفیف حساب کنین 

یا چی؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من خیلی دوست پارم چونه بزنممیتونی تو هر خرید حداقل صد صدوپنجاه تومن بزاری تو‌جیبت😂ولی من روم نمیشه ...

منم دلم می خواد یاد بگیرم 🥲

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب روشتون چیه واسه چونی زنی همون اول می گین گرون دارین می دین؟یا می گین با تخفیف حساب کنین یا چی؟

اولا که کالای ارزون یا موادغذایی کلا تخفیف نمیگیرن

مگر لباس و چیزای شخصی که یمقدار گرون باشن

مثلا میگم تخفیف بدین دیگه مشتری میشم

یا مثلا به طلافروش میگم اونقد نمیتونم تخفیف میده

ازچونه.زدن.وتخفیف.گرفتن.وچونه.زنها.متنفررررررم

منم قبلا بدم میومد ولی از وقتی فهمیدم مغازه دار داره گرون می ده و فکر می کنه زرنگی کرده از کار خودم حالم بد می شه

😂😂😂با شوخی و خنده چونه میزد هی کم میکرد هی زیاد میکرد بعد کلی چونه با مغازه دار تازه میرسید به ما ...

روش خوبیه :))) البته باید فروشنده ام خوشرو باشه بعضیا خیلی یک کلام و بد خلق هستن 

اولا که کالای ارزون یا موادغذایی کلا تخفیف نمیگیرنمگر لباس و چیزای شخصی که یمقدار گرون باشنمثلا میگم ...

نه منظورم اسباب بازی و لباس و کفشه که اکثرا خیلی روش کشیدن یا لوازم دکوری یا مثلا لوازمی مثل بخور تزئینی و ماگ که از وقتی رفتم بازار صالح آباد تازه فهمیدم چقدر گرون تر می فروشن مغازه دارها