2777
2789

سلام من میخام از زندگیم بگم انقدر همه چی پیچیده شده نمیدونم دقیقا دارم چیکار میکنم تروخدااا گمکم کنید من هیچ کسیو ندارم کع بهم راه زندگیو بگه نه پدری ن مادری 😢🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳ سالمه و دخترم پدرم فوت شده توی بچگی فامیلی به اونصورت نداریم همه قهرن باهامون یا بخاطر شرایط مالی زیاد باهامون رفت امد نمیکنن ینی پدر فوت شد دیگ کسی ادم حساب نکرد ما رو . دانشجو ازادم پاره وقت فروشنوگی میکردم شهریه امو در بیارم ی کمم پس انداز طلا کردم با درامدم حدودا ۲۵۰ ت از ۳ سال پیش همون موقع ها که فروشندگی میکردم با یکی اشنا شدم که کارمند بود اما شرایطش هر چی گذشت بدتر شد 

سه تا خواهر بزرگتر از خودم دارم که مدام دوتاشون تو زندگیم دخالت میکنن و همش در گوش مادرم میخوننن . توی خونع با مادرم و ی خواهر و ی برادر کوچیکتر از خودم زندگی میکنم . وسایل قدیمی کهنه خونه مال خواهر بزرگمم هست 😢🤧

فشار روحی زیادی روم هست مدام باهام بدرفتاری میشه و مادر و خواهر خودم اگه بد بپوشم شبیه چی تحقیرم میکنن اگه لباس خوب بپوشم پشتم حرف در میارن . خیلی شرایطم سخته بازم با کارگری تونستم بیمه بریزم برای خودم و شهریه بدم و کرایه و ی خورده لباس و پس انداز در همین حد توانم بود از هیچکسی ی هزاری نمیگیرم . مادرم هزار تومن گمکم نمیکنه  و نکرده خواهرام که وضعشون خوبه و سر زندگی خودشونن و شوهراشون دارن  به جای اینکه کمکم بکنن مدام اذیتم میکنن نمیزارن ازدواج بکنم یا هر کاری و من توقعی ندارم ازشون ولی لخاطر چیزی که نداشتم تحقیرم نکنن 

الان همون کارمند که باهاش اشنا شدم منو به ی جایی معرفی کرد و گفت که نامزدش هستم و منم مشغول شدم اما نمیتونم شرایط ازدواج رو ندارم از طرفیم نمیتونم توی محیط کار بدون ازدواج کار کنم ینی راجب شوهرم و شناسنامم میپرسن از طرفیم در حد ی کارمند زیاد وضع خوبی نداره توی خونم شرایط خوبی ندارم . نمیدونم چیکار کنم گیر کردم