2777
2789
عنوان

سیگار استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست
منم ۸۴خوبه که درک میکنه و فضول نیست 😂من حسودهواقعا الان انقدر تو فکرم ک چطوری باز برم بیرون خابم نم ...

رابطمون خوبه ولی حساب میبره ازم  نگران نباش چن روز خودتو بی تفاوت نشون بده بعد حرف بزن سعی کن قانعشون کنی خوب باشی یادشون میره 

ولی واقعا لعنت بهش وقتی میکشی عین خوره میوفته به جونت همش میخوای بکشی الانم سردردم میخوام برم تو بالکن اتاقم بکشم 

رابطمون خوبه ولی حساب میبره ازم نگران نباش چن روز خودتو بی تفاوت نشون بده بعد حرف بزن سعی کن قانعشو ...

کتکش زدی ک حساب میبره؟

اره فک کنم باید مثبت تر شم که قانع شن 

یهو چرا انقد وابستش شدی دختر

قلیون تفریحی میزدی که خیلی بهتر بود هفته ایی یبار 

چ مارکی میکشی؟مال من وینستون بود😂😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتکش زدی ک حساب میبره؟اره فک کنم باید مثبت تر شم که قانع شن یهو چرا انقد وابستش شدی دخترقلیون تفریحی ...

نه کتک بابا نتیجه عکس میده از اول باهاش رفیق بودم ولی به موقعش دعواش کردم شده یه وقت یدونه بزنمش البته ۲تا خوردم😂 ولی کتک بد نه 

دیگه سر یه کل کل کشیدم خوشم اومد هی زیاد شد الکی و موقع استرس و اینا به دادم می‌رسید ولی الان کمش کردم

قلیون نمیتونم بکشم زود سرم گیج میره الان وینستون میکشم 

نه کتک بابا نتیجه عکس میده از اول باهاش رفیق بودم ولی به موقعش دعواش کردم شده یه وقت یدونه بزنمش الب ...

خوبه باز من هرچی رفیق بودم باهاش جواب نداد فک کنم باید یبار بگاش بدم بفهمه هواشو ندارم دیگه

رسیدی به چندتا؟

وای من کلا یبار سیگار کشیدم تا دو روز مخم گیج میزد😐خیلی سنگین بود اما قلیون دوسیب میزنم بر بدن بی خیال

گرفتمت حرف😐😂ببخشید برو درس داشتی فککننم

خوبه باز من هرچی رفیق بودم باهاش جواب نداد فک کنم باید یبار بگاش بدم بفهمه هواشو ندارم دیگهرسیدی به ...

نه تعطیل شد کلی تاپیک زدم 

الان ۵تا میکشم یه پاکت بودم تا دو سه تام اومدم پایین ولی ماهانه شدم زیاد شد رسید ده تا 

اصلا نیا سمتش قلیونم زیاد نکش بدنتو داغون نکن من الان از تو بدنم داغونه

نه تعطیل شد کلی تاپیک زدم الان ۵تا میکشم یه پاکت بودم تا دو سه تام اومدم پایین ولی ماهانه شدم زیاد ش ...

ی راه پیدا کن کلا فراموشش کنی خیلی زیاده 🫠سنی نداری هنوز بدنت از همین الان داغون باشه