شادی_برقی مدیر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 1493 عنوان سیگار استرس | مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست امتحانام شروع شده خیلی استرس دارم ترم اولم و نمیدونم چجوری امتحان میگیرن آزمون همش میخوام سیگار بکشم با مکافات کمش کردم واقعا😭😭 1403/10/22 | 01:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادی_برقی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 1493 منم ۸۴خوبه که درک میکنه و فضول نیست 😂من حسودهواقعا الان انقدر تو فکرم ک چطوری باز برم بیرون خابم نم ... رابطمون خوبه ولی حساب میبره ازم نگران نباش چن روز خودتو بی تفاوت نشون بده بعد حرف بزن سعی کن قانعشون کنی خوب باشی یادشون میره ولی واقعا لعنت بهش وقتی میکشی عین خوره میوفته به جونت همش میخوای بکشی الانم سردردم میخوام برم تو بالکن اتاقم بکشم
hailin_00 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2394 رابطمون خوبه ولی حساب میبره ازم نگران نباش چن روز خودتو بی تفاوت نشون بده بعد حرف بزن سعی کن قانعشو ... کتکش زدی ک حساب میبره؟اره فک کنم باید مثبت تر شم که قانع شن یهو چرا انقد وابستش شدی دخترقلیون تفریحی میزدی که خیلی بهتر بود هفته ایی یبار چ مارکی میکشی؟مال من وینستون بود😂😭
شادی_برقی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 1493 کتکش زدی ک حساب میبره؟اره فک کنم باید مثبت تر شم که قانع شن یهو چرا انقد وابستش شدی دخترقلیون تفریحی ... نه کتک بابا نتیجه عکس میده از اول باهاش رفیق بودم ولی به موقعش دعواش کردم شده یه وقت یدونه بزنمش البته ۲تا خوردم😂 ولی کتک بد نه دیگه سر یه کل کل کشیدم خوشم اومد هی زیاد شد الکی و موقع استرس و اینا به دادم میرسید ولی الان کمش کردمقلیون نمیتونم بکشم زود سرم گیج میره الان وینستون میکشم
hailin_00 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2394 نه کتک بابا نتیجه عکس میده از اول باهاش رفیق بودم ولی به موقعش دعواش کردم شده یه وقت یدونه بزنمش الب ... خوبه باز من هرچی رفیق بودم باهاش جواب نداد فک کنم باید یبار بگاش بدم بفهمه هواشو ندارم دیگهرسیدی به چندتا؟وای من کلا یبار سیگار کشیدم تا دو روز مخم گیج میزد😐خیلی سنگین بود اما قلیون دوسیب میزنم بر بدن بی خیالگرفتمت حرف😐😂ببخشید برو درس داشتی فککننم
شادی_برقی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 1493 خوبه باز من هرچی رفیق بودم باهاش جواب نداد فک کنم باید یبار بگاش بدم بفهمه هواشو ندارم دیگهرسیدی به ... نه تعطیل شد کلی تاپیک زدم الان ۵تا میکشم یه پاکت بودم تا دو سه تام اومدم پایین ولی ماهانه شدم زیاد شد رسید ده تا اصلا نیا سمتش قلیونم زیاد نکش بدنتو داغون نکن من الان از تو بدنم داغونه
hailin_00 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2394 نه تعطیل شد کلی تاپیک زدم الان ۵تا میکشم یه پاکت بودم تا دو سه تام اومدم پایین ولی ماهانه شدم زیاد ش ... ی راه پیدا کن کلا فراموشش کنی خیلی زیاده 🫠سنی نداری هنوز بدنت از همین الان داغون باشه