بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی سیگار از ی نفر گرفته بودم یادگاری برش داشته بودم خاهرم پیداش کرد و به مادرم گفت و مامانم به بابام ...
اعتمادشونو جلب کن دوباره بگو که نمیکشی و اینا بعدم چیزای ممنوعتو جای امن قایم کن من تو این ۶ سال فقط یه بار بهم شک کردن که اعتمادشونو جلب کردم ولی بازم کار خودمو کردم حال خواهرتم جا بیار که دیگه فضولی نکنه 😂
اعتمادشونو جلب کن دوباره بگو که نمیکشی و اینا بعدم چیزای ممنوعتو جای امن قایم کن من تو این ۶ سال فقط ...
اصلا چیز کردن تو اعصابم😐حداقل اگه میکشیدم بهم زور نداشت اینکه نکشی و تهمتشو بهت بزنن خیلی بده
افرین تو واردی😂😂من کلا هرجا میزاشتم این فضول پیدا میکرد بعد اومده پرتش زده کوچه ک لو نرم بعد امشب اومده لو میده بهش میگم اسکولی باز بدشون میاد😂نمیدونم چطوری اعتماد جلب کنم چون رفت و امد دست مادرم بود کاری نداشت🫠الان ک دست بابامه اون اخلاقش چیزه چیززز
اصلا چیز کردن تو اعصابم😐حداقل اگه میکشیدم بهم زور نداشت اینکه نکشی و تهمتشو بهت بزنن خیلی بدهافرین ...
میفهمم خیلی بده الکی تهمت بزنن بهت اگه خواهر من بود به خدا میکشتمش یه بار دستم دید که گفتم خواستم امتحان کنم یه بارم پاکتمو پیدا کرد گفتم مال دوستمه هر دو دفعم یه باج کوچولو دادم گفتم به مامان بابا بگی برات گرون تموم میشه که دهنش قرص بوده تا الان ۵ سال کوچیکتره ازم