2777
2789
عنوان

ولی این خواسته ی زیادی نبود خدا😭

139 بازدید | 14 پست

من یه آرزو دارم که صبح تا شب بهش فکر می کنم شب تا صبح خوابشو می بینم براش گریه می کنم براش خیلی تلاش کردم خیلی آموزش دیدم خیلی خرج کردم خیلی ذهنمو مثبت کردم پس چرا نمی رسم؟

خیلی چیز کوچیکیه ولی دنیای منه تمام رویای منه دلم می خواد قناد بشم کلی سفارش بگیرم کلی هزینه دادم واسه آموزش کلی ابزار و مواد گرون خریدم کارم خیلی خوبه ولی هییییچکس بهم سفارش نمیده حتی قیمت خیلی پایین هم میدم کیکامو دلم خیلی شکسته😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبر کن عزیزم مطمئن باش نتیجه صبر و تلاشت رو میگیری به زودی

راه های مختلفی رو برای فروش انتخاب کن

پیج بزن، فروش آنلاین داشته باش

کیک‌هایی که میپزی رو به چندتا سوپرمارکت نشون بده به عنوان نمونه ممکنه بخرن ازت

راه‌های زیادی هستش، ناامید نشو عزیزم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

پیج بزن تو اینستا

می دونم حتی آموزش فروش تو اینستا هم دیدم ولی برای فالور گرفتن باید هر روز فیلم و عکس بزارم آخه از چی بذارم وقتی سفارشی ندارم و کیکی درست نمی کنم😔

صبر کن عزیزم مطمئن باش نتیجه صبر و تلاشت رو میگیری به زودیراه های مختلفی رو برای فروش انتخاب کنپیج ب ...

همه ی اینکارا رو کردم به کافه ها ‌. سوپر مارکت ها بردم ولی با قبول نمی کنن یا اونقدر ارزون میخرن که سودی برام نداره فروش آنلاین هم گفتم برای فالور گرفتن باید فیلم ‌و عکس بزارم از کیک که ندارم

همه ی اینکارا رو کردم به کافه ها ‌. سوپر مارکت ها بردم ولی با قبول نمی کنن یا اونقدر ارزون میخرن که ...

چه مدتیه که شروع به کار کردین؟

هرکاری شروعش این سختی‌ها رو داره متاسفانه 

یک سال باید از شروعش بگذره تا نتیجه بده

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

چه مدتیه که شروع به کار کردین؟هرکاری شروعش این سختی‌ها رو داره متاسفانه یک سال باید از شروعش بگذره ت ...

یکسال بیشتره 

اولین آموزش رو دو سال پیش دیدم و از اون موقع تا حالا فقط دوتا کیک سفارش گرفتم و 5-6 بار حلوا