2777
2789

باردارم دندون درد اسيرو نابودم كرده

عصب كشي كردم بعدش عفونت كرده فعلا پني سيلين زدم

سفكسيمم ميخورم هركار بگيد كردم فقط برام دعا كنيد خودم و بچم گناه داريم انقد درد و زجر كشيدم

دعا كنيد خوب شه😭❤️❤️❤️

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

برات صلوات میفرستم❤️

استرس نده به خودت بدتر میشی دوست قشنگم 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

سلام. لطفا برای بیماری لاعلاج یه دونه صلوات بفرستید یا دعاش کنید. اگه نماز شب می خونید و اسمش رو موقع نماز شب یاد کنید ممنونتون میشم. اسمش محمدصادق هست.خیر دنیا و آخرت ببینید

اگه عفونت قلمبه شده.منظورم اینه لثه قلمبه شده و زیرش عفونته ، با یه سرنگ نو و خالی ، عفونت رو خالی کن.منم باردار بودن همین کار رو کردم.یه قطره عفونت سفید مایل به زرد اومد راحت شدم.مال من به شدت میخارید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم بعد از عصب کشی عفونت کرده بود و قلمبه شده بود

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

شما عصب کشی کردید نباید درد کنه ببین پونه دم کن دهنتو باهاش بشور نخوری ها چون حامله آی اصلا نخور فقط دهنتو بشور اگه عفونته از بین بره ....و لطفا برای منم دعا کن حس میکنم امشب سکته میکنم اینقدر دارم فکر فردا رو میکنم و میگم خدایا بشه واقعا حالم خوب نیست حس میکنم امشب میمیرم 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

پر نكردما هنوز پانسمان دارهچند روز درد كشيدي؟

من باردار نشده بودم عصب کشی کرده بودم و همون موقع عفونت کرده بود

بعدش باردار شدم زمان بارداری عفونتش اذیتم می کرد یه روز مدام خارید آخر با سرنگ خالیش کردم در جا خارش قطع شد

پر نكردما هنوز پانسمان دارهچند روز درد كشيدي؟

لطفا برای شفای بیمارمون یه صلوات بفرست