2777
2789

سلام خیلی ناراحتم..چرا منی که خطا نکردم و خیلی دیگه از دخترای خوب باید بمونیم.الان سی سالمه...بعد دخترای دیگه که هزارتا کار کردن بهترین ها نصیبشون بشه...چرا اینطوره چرا؟ عدالت الهی کجاست؟

چرا یه دختر که تا آخرین لحظه دست از کاراش برنمیداره با یه سید ازدواج میکنه؟

بعد یه دختره پاک دیگه با یه مرد عوضی چشم چرون نامرد ازدواج میکنه

چرا واقعا چرا

خوب بودن چه معنی داره واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سید بودن به معنای خوب بودن نیست ولی کلیت حرفت درسته 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
عزیزم بخدا اینور خبری نیستا، هیچ خبری، با جدیت به مجردیت ادامه بده

نه خوب نیست بخدا. من توی زندگی مجردیم هنه چی دارم ازادی کامل هم دارم اما باز دلم لک میزنه واسه هر دونفره ای ک میبینم ... هر فسقلی که بغل مامانشه... خنده داره شاید اما همین بحث های خاله زنکی متدرشوهرن و خخ

دیگه هر دوره یه جوره. راستش دوره من هر دختری با پسری دوست شد و ازدواج کرد. حالا یکی شانسش طرفش خوب بود یکی بد

ولی چن تا دختر میشناسم که اهل دوستی نبودن ازدواجم نکردن

ولی خیلی مواقع هم اینجور نیست اتفاقا و به کارشون گره میفته

از ظاهر قضاوت نکنین

بعدم شما بازه کوتاه رو در نظر نگیر

دیدم طرف بعد ۳۰سال جواب کاراشو دیده

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐