2777
2789

نوزادم ۱۳ روزش ،از دیروز از خودم جداش کردم ولی وقتی تب کرده بودم پیشم بوده و اولین دونه روکه دیدم از خودم جداش کردم الانم شیرخشک میخوره

ممکنه از من بگیره،میشه شیر خودمو بدوشم بهش بدم

میشه راهنمایی کنین😞

ودعا کنین بچم نگیره خیلی روزای سختی ،پسر بزرگم گرفت دوهفته ندیدمش رفت خونه مامانیش که مثلا من نگیرم،حالاهم اینطوری شد و دوهفته باید از این یکی دور باشم😭😔خدایا خودت کمکم کن 

احتمالش هست بگیره طفلکی اگر شروع شد سریع سریع ببریدش دکتر 

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

بیشتر بیماریهای این مدلی از طریق شیر، حتی شیر حیوانات هم منتقل میشن.

من فقط تو اینترنت میبینم تا این حد روی شیر مادر در هر حالتی تعصب دارن اطرافیان من همه شاغلن و هر دو رو میدن. انشالله زودتر خوب میشی ولی دو هفته هم شیرخشک بخوره چیزی نمیشه یه کم وزن هم میگیره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر بیماریهای این مدلی از طریق شیر، حتی شیر حیوانات هم منتقل میشن.من فقط تو اینترنت میبینم تا این ...

تعصب ندارم که فقط دلم نمیاد این همه شیرو بدوشم بریزم بیرون در حالی که اون طفلکی میتونست‌بخوره😭

الکی اذیتش نکن اگر بخاد بگیره دیگه گرفته . ولی بچه سبک میگیره جوری که حتی ممکنه متوجه نشی ک گرفته خی ...

اذیتش نکردم که رفتم‌دکتر گفت از خودت جداش کن چون‌۱۳ روز خطرناک امیدوارم همینجوری باشه که شما میگی😔

تعصب ندارم که فقط دلم نمیاد این همه شیرو بدوشم بریزم بیرون در حالی که اون طفلکی میتونست‌بخوره😭

میدونم تو نداری عزیزم میگم به این نصایح نتی که میگن در هر حالتی شیر بدید گوش نده. شیرم وقتیم خرابه نمیتونه بخوره دیگه... بدی خدای نکرده مریض بشه خوبه؟ استراحت کن به خودت برس که زودتر سرحال شی.

اون دوستمون هم درست میگه آبله تو بچه‌ها خیلی اذیت نمیکنه ولی تو بزرگسالی خطرناکه. تازه هم زایمان کردی همینجوریش نیاز به استراحت داری. مواظب خودت باش بچه جاش پیش مادرت خوبه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
میدونم تو نداری عزیزم میگم به این نصایح نتی که میگن در هر حالتی شیر بدید گوش نده. شیرم وقتیم خرابه ن ...

از دیروز این قد گریه کردم چشام وا نمیشه،ولی چاره چی راضیم‌به رضای خدا

از دیروز این قد گریه کردم چشام وا نمیشه،ولی چاره چی راضیم‌به رضای خدا

بیخیال تازه زایمان کردی هورمونات به هم ریخته هر غمی رو ده برابر میکنی. اونقدرام مهم نیست.

تا میتونی بستنی بخور هم برای آبله خوبه هم احساست رو بهتر میکنه‌.