2777
2789
عنوان

امشب بهم گفت زن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما گفته جدا میخوابیم ، مامانم مجبورم کرد بگیرمش ، بد اخلاقه ، خواهر برادر شدیم باهم ..😂🤣بلاااک

هیییییییییی 

ادب ، جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و مترقی ترین ویژگی یک انسانه👌

خیلی سخته

ولی بلاکش کن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
چند سالته ك انقد زود احساسي شدينبايد برا رابطه ٢٠ روزه انقد احساس بد تجربه كنينديده و نشناختهسعي كن ...

سنم کم نیست. خواهر که ت. همین ۲۰ روز تونستم همچین گندیو ازش درارم ولی خب یکم شوکم

فقط ببین خدا چقدر دوستت داشت سریع دستش واست رو شد ، خیلیا دو سه سال می‌مونن با یکی همه کارم میکنن با ...

خدا ازش نگذره دلم بیشتر به حال زنش میسوزه تا خودم

سنم کم نیست. خواهر که ت. همین ۲۰ روز تونستم همچین گندیو ازش درارم ولی خب یکم شوکم

اخه معمولا اوناي ك تجربه هاي اول هست زود دل ميبندن و خيالپردازي ميكنن براشون سخت ميشه تو يكماه اول نميتونن راحت تموم كنن يا احساس شكست دارن ولي تاپيكات نگاه كرد انگار قبلشم با يكي ديگه دوست بودي خب بيخيال شو اينم اين شكلي بود تموم شد رفت 

تروخدا به هم نوع خودت خیانت نکن ازت خواهش میکنم بزار اگه اون آقا آدم خیانتکاریه تو باعث خیانتش نشیسر ...

منکه نخواستم ادامه بدم من فقط درد و دل کردم اگه اینکه بودم که الان تو نی نی سایت نبودم

یجوری برین بهش مه نتونه پاشه دیگه بگو اینکارا ازیه حلال زاده برنمیاد پس بدون قطعا حرومزاده ای برو بگ ...

عالی بود حتما میگم😁😁ولی کاش ارزش فحشم داشت